Здравейте, аз съм Еси. Аз съм романтик, откривател, пътешественик. Вярвам в любовта. Но повече вярвам в себе си.

Направила съм много интервюта през своя повече от 20-годишен стаж в журналистиката. Срещала съм много известни хора, интересни хора, щастливи хора, хора, успели да изградят себе си и бизнеса си по най-добрия начин. Написала съм много маркетинг послания, работила съм активно в сферата на ПР-а.

Автор съм на статии в областта на психологията, личностното развитие, взаимоотношенията в различни национални медии като сп. „Тя“, „Журнал за жената“, „Максимум“, „Анна“, Beauty, LoveStyle, писала съм за различни електронни издания като LoveStyleMag.com и woman.bg.

По пътя в търсене на щастието се роди и този блог. Той е за всички вас, които търсят себе си, своето щастливо Аз, които искат да открият онова, което им пречи да изградят успешен бизнес, успешна връзка, щастливо семейство.

Ще се радвам да вървим заедно напред. В мое лице ще откриете най-добрия ментор, LOVEcoаch, човек, с когото ще можете да споделите всичко в личен план, който ще ви изслуша и ще ви помогне да откриете своето забравено или потиснато Аз. И не, аз няма да ви дам готово решение, аз ще ви помогна да откриете вашия път, вашия начин към постигането на така мечтаното щастие.

Щастието ви е на една ръка разстояние. Освобождаването от предразсъдъците, от заложените модели, които ви правят нещастни, от всички онези връзки, които ви пречат да направите стъпка напред – е лесно.

Имате ли нужда от моя съвет и подкрепа?

  • Ако чувствате, че можете повече;
  • Ако имате нужда от вдъхновение и допълнителен поглед към ситуацията;
  • Ако искате да подобрите своите взаимоотношения у дома, в работата, както и да създадете нови контакти;
  • Ако искате да засилите своята вътрешна енергия;
  • Ако искате да подобрите интуицията си;
  • Ако искате да постигнете хармония със себе си;

Да, пишете ми!

Доверете ми се и нека извървим пътя заедно.

Пишете ми за лична среща или консултация. Ще се радвам да се запознаем!

Ваша Еси