От света на киното и литературата

10 любовни истории, разказани с елегантно чувство за хумор

„Хоровод на любовта” е съвременна интерпретация за любовта и еротиката в човешките взаимоотношения. Любовта може да е смешна, може да е грешна, може да е страшна, може да е непонятна, но всички бленуват да я имат, да се докоснат до нея, да я изживеят. Защо?
„Хоровод на любовта” е най-новото заглавие, което почитателите на сценичното изкуство могат да видят през юни в ТР „Сфумато”, и което е по текстове на Артур Шницлер. Младият режисьор Антон Угринов е преразказал 10-те любовни истории на австрийския драматург с елегантно чувство за хумор и премерена еротика. Колко струва любовта? Какво е истинска любов? Какво въобще е любов? Има ли я? Колко лица има? На тези и още много други въпроси за любовта можете да потърсите отговорите на 17, 20 и 24 юни от сцената на ТР „Сфумато”.
В представлението участват млади актьори, някои от които и бивши студенти на режисьора. „Имах нужда да направя това представление като терапия за себе си. Позволих си да допиша пиесата и да потърся съвременния подход”, споделя Антон Угринов, когото познаваме и като главен редактор на тв предаванията „Царете на комедията” и „Да разлаем кучетата” по Нова ТВ.
Музикалното оформление на постановката е на Асен Аврамов, сценография и костюми – Радостина Тодорова, фотограф Елена Спасова. Участват: Владимир Зомбори, Дария Симеонова, Христо Пъдев, Станислав Ганчев, Боряна Пенева, Тихомира Темелкова, Александър Хаджиангелов, Веселина Конакчииска, Ивo Аръков, Лилия Гелева, Ивайло Ненов, Даниана Коева, Алиса Атанасова.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.