Споделено

Какво мислят… мъжете?

Истинските мъже, тези, с които се срещате или живеете от години, никога няма да разкрият своите тайни. Искате да знаете какво си мислят? Предлагаме ви 12 неща, за които те мълчат, разказани от първо лице.

1. Когато видим много стройно момиче, ние тайно желаем… да качи няколко килограма.
2. Най-важната проява на любов е уважението. Както жените се нуждаят от безпрекословно обожание по отношение на външния им вид, така ние се нуждаем от безпрекословно уважение. Жената, която знае това, е почти идеална в очите на мъжа.
3. Ние също полагаме грижи за външността си и искаме да чуваме комплименти.
4. Мъжкото его има лоша репутация, но работата е там, че е обидно, когато не ни оценяват. Когато жената ни дава съвети или извика майстор у дома, това е сигурен удар по самочувствието ни.
5. Повечето от нас обичат спортните шорти и пуснатите дълги коси не по-малко от високите токчета и грима.
6. Въпреки че ви обичаме, когато ни попитате „Тази рокля не ме ли прави дебела“, наум ние казваме истината. Затова, не ни питайте…
7. Винаги се опитваме да отговорим на женския идеал за мъжественост, а не на мъжкия. Затова мнението на жената по този въпрос е много по-важно от това на приятелите.
8. Обичаме романтиката. Ваната със свещи и картичката с мили думи ни радва толкова, колкото и жените. Независимо от физиономиите, които правим.
9. Да, мислим много за секс. Но за повечето от нас това не е просто физическо удоволствие. И въпреки че сексът не винаги удовлетворява емоционалната ни потребност от близост, той удовлетворява на 100% една друга потребност – да се чувстваме уверени в себе си.
10. Обичаме сами да откриваме света. Така се чувстваме умни и необходими.
11. Ако закъсняваме вечер или сме забравили да направим нещо важно, не е за да ви изкараме от кожата ви. Понякога потъваме в мислите си и плановете, затова трудно помним мсички важни дати.
12. Чувстваме се захвърлени и неважни, когато в семейството се появи детето и жената прехвърли цялото си внимание към него. Това може да ни подтикне да търсим нещо встрани.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.