Лайфстайл

Кейт Хъдсън ни съветва как да бъдем по-щастливи!

Известната актриса разкрива своята тайна за щастлив живот в новата си книга, наречена „Просто бъди щастлива“. Ето някои от съветите в нея…
1. Всичко започва с умението да се вслушвате в себе си. „Невинаги спортувам, невинаги спазвам диета, невинаги си почивам достатъчно, но винаги си давам сметка как точно се чувствам – от дрехите, с които съм, до мислите и позивите на сърцето ми – доверявам се на душата, сърцето и тялото си.
2. В процеса на работа над себе си е много важно да осъзнаете какви сте в момента и какви искате да бъдете. Когато двете позиции се разминават, трябва да направите четири стъпки към самоусъвършенстването – да поддържате интуитивни отношения с тялото си, да се храните разумно, да се движите и да осъзнаете красотата си.
3. Много е важно да можете да приемате себе си…
4. Що се отнася до храната, започнете внимателно да подбирате онова, което хапвате, да контролирате порциите си, да ядете по-често, да съчетавате правилно продуктите.
5. Редовно прочиствайте организма и по възможност максимално избягвайте храните, съдържащи захар.
6. Не се отпускайте – просто станете и започнете да правите това, което сте си намислили. Започнете с тренировките – 4-5 пъти седмично по 30 до 60 минути е супер вариант за поддържане на идеална форма.
7. Избавете се от стреса. Аз го правя с медитация. Вие можете да откриете друг, свой си начин. Аз медитирам сутрин и вечер, за да успея да постигна мир със себе си.
8. Щастието е умение. Не мислете какво нямате или не сте. Бъдете по-позитивни спрямо себе си.
9. Планирайте живота си – това ще го направи много по-лесен и щастлив.
10. Четете повече – не само романи, списания и друга подобна литература. Четете специализирани заглавия, написани от психолози, диетолози, методи за медитация, четете неща, насочени към изучаване на човешката природа.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.