Известната актриса разкрива своята тайна за щастлив живот в новата си книга, наречена „Просто бъди щастлива“. Ето някои от съветите в нея…
1. Всичко започва с умението да се вслушвате в себе си. „Невинаги спортувам, невинаги спазвам диета, невинаги си почивам достатъчно, но винаги си давам сметка как точно се чувствам – от дрехите, с които съм, до мислите и позивите на сърцето ми – доверявам се на душата, сърцето и тялото си.
2. В процеса на работа над себе си е много важно да осъзнаете какви сте в момента и какви искате да бъдете. Когато двете позиции се разминават, трябва да направите четири стъпки към самоусъвършенстването – да поддържате интуитивни отношения с тялото си, да се храните разумно, да се движите и да осъзнаете красотата си.
3. Много е важно да можете да приемате себе си…
4. Що се отнася до храната, започнете внимателно да подбирате онова, което хапвате, да контролирате порциите си, да ядете по-често, да съчетавате правилно продуктите.
5. Редовно прочиствайте организма и по възможност максимално избягвайте храните, съдържащи захар.
6. Не се отпускайте – просто станете и започнете да правите това, което сте си намислили. Започнете с тренировките – 4-5 пъти седмично по 30 до 60 минути е супер вариант за поддържане на идеална форма.
7. Избавете се от стреса. Аз го правя с медитация. Вие можете да откриете друг, свой си начин. Аз медитирам сутрин и вечер, за да успея да постигна мир със себе си.
8. Щастието е умение. Не мислете какво нямате или не сте. Бъдете по-позитивни спрямо себе си.
9. Планирайте живота си – това ще го направи много по-лесен и щастлив.
10. Четете повече – не само романи, списания и друга подобна литература. Четете специализирани заглавия, написани от психолози, диетолози, методи за медитация, четете неща, насочени към изучаване на човешката природа.