Красота,Лайфстайл

Живот по италиански – Viva la vita вдъхновява дамите да оценяват малките удоволствия

Чаша кафе с приятели, хубава храна или кино с интригуваща и емоционална история… Кой би се отказал от това? Не всеки обаче успява да види цветните моменти от живота и да се наслади на малките удоволствия. А това е част от чара на италианците – те изживяват всичко на мига, без да чакат специален повод, за да се си подарят някое малко удоволствие. Именно това тяхно умение стои в основата на създаването на новия парфюм на Avon – Viva la vita.
Италианците и тяхното усещане за света са най-добрият пример за това как трябва да се живее пълноценно в настоящето. Тяхното особено отношение към дребните ежедневни поводи за усмивка и удоволствие – апетитното ястие,  изкусителния коктейл, изпит в приятна компания, или разходката из града и природата, са вдъхновението, което стои зад аромата.
Viva la vita от Avon вдъхновява дамите да живеят тук и сега. Всеки ден ние влагаме ужасно много усилия, за да се вместим в обществените представи за супергерои. Но заслужаваме и да бъдем щастливи, нали? И ние се опитваме… Дали успяваме? Посланието, което носи този прекрасен аромат, е, че само от нас зависи да правим нещата, които ни правят истински щастливи. Просто трябва да вярваме повече в себе си и да бъдем по-смели в следването на собствените си мечти и желания!
Viva la vita е стоплящо сърцето плодово-флорално ухание с позитивна комбинация от ябълка и сочен грейпфрут, съчетани с нотки магнолия на чувствена дървесно-ванилова основа. Нюансите, които са основни за аромата, са ябълка, есенция от мимоза и сандалово дърво. Бутилката е изваяна с фини линии в италиански стил, а капачката придава елегантен завършек на флакона.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.