От света на киното и литературата

На финала: Кой спечели в конкурса ни за най-романтично и поетично любовно писмо?

След дълги „размисли и страсти“ нашето жури успя единодушно да избере три имена. Държим да подчертаем, че всички любовни слова, които получихме, бяха много мили и хубави! И е страхотно човек да ги чува повече от веднъж в годината.
Имената на победителите са – Бояна Димова (благодарим ви, че ни направихте съпричастни на чувството, усещането, любовта, която сте имали… Сигурни сме, че все още е с вас и ви пази като красив бял ангел). Вторият ни финалист е Ани Стайкова-Иванова (чудни думи с дъх на любов, благодарим ви за тях)! Третият ни финалист е Росен Чавдаров (да, решихме, че трябва да има и един мъж, защото е страхотно, че силният пол не е загубил вкуса си към романтиката, въпреки трудния живот, който живеем, въпреки битовизмите. А и е страхотно един мъж да благодари на жената до него за децата им, за общия им път, сладко е да каже, че сега тя е още по-хубава)!
Ами това беше. Финалът, но не и краят. Надяваме се пак да имаме повод за поетични и романтични срещи:)

P.S. Молим тримата финалисти да ни изпратят на имейла точния си адрес и телефон за контакт, за да можем да им изпратим наградите.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.