От света на киното и литературата

На финала: Кой спечели в конкурса ни за най-романтично и поетично любовно писмо?

След дълги „размисли и страсти“ нашето жури успя единодушно да избере три имена. Държим да подчертаем, че всички любовни слова, които получихме, бяха много мили и хубави! И е страхотно човек да ги чува повече от веднъж в годината.
Имената на победителите са – Бояна Димова (благодарим ви, че ни направихте съпричастни на чувството, усещането, любовта, която сте имали… Сигурни сме, че все още е с вас и ви пази като красив бял ангел). Вторият ни финалист е Ани Стайкова-Иванова (чудни думи с дъх на любов, благодарим ви за тях)! Третият ни финалист е Росен Чавдаров (да, решихме, че трябва да има и един мъж, защото е страхотно, че силният пол не е загубил вкуса си към романтиката, въпреки трудния живот, който живеем, въпреки битовизмите. А и е страхотно един мъж да благодари на жената до него за децата им, за общия им път, сладко е да каже, че сега тя е още по-хубава)!
Ами това беше. Финалът, но не и краят. Надяваме се пак да имаме повод за поетични и романтични срещи:)

P.S. Молим тримата финалисти да ни изпратят на имейла точния си адрес и телефон за контакт, за да можем да им изпратим наградите.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.