Новини

Тя вярна ли ти е?

Не си мислете, че само мъжете изневеряват. И жените понякога изменят на принципите и на любовта си. Каквато и да е причината за изневярата, когато една жена се опита да прикрие стореното, тя се държи по един определен, малко странен начин. Ако знаете за какви точно признаци да внимавате, то лесно ще ги разпознаете…

Вече не се ядосва

Не че е невротичка, но няма как поне веднъж да не е била съгласна с теб. Съвсем нормално е да се изнервя от нещо, което правиш, да се ядосва от някои твои думи или пък да се дразни от някои твои навици. Но ако сега вече не се сърди, когато не можеш да обядваш с нея , не те разпитва, когато вечер се прибираш по-късно от обикновено, не ти се цупи, когато си изморен и не ти се говори, то има нещо странно у нея…

Става потайна

Когато разговаряш на обичайни теми, тя ти отговаря с половин уста и все гледа да върши нещо – да подрежда дрехите си в гардероба, да мие чиниите или да готви. Вече ти се налага да настояваш, за да ти разкаже онова, което до преди известно време сама ти  е обяснявала на дълго и на широко. Не ти разказва как е минал денят й, а когато я попиташ, се държи странно.

Говори твърде много

Възможно е и да те засипва с множество незначителни подробности. Ще ти изброи всички ястия от менюто на ресторанта, в който е обядвала с “приятелки”, ще ти цитира до думичка всичко, което са си казали и какво ли не още. Но дали зад тези прекалено подробни обяснения не се крие още нещо, което тя премълчава?

Подхваща странни теми за обсъждане

Разказва ти историята на една нейна приятелка, която изневерява на съпруга си, защото той също й изневерявал. Пита те какво мислиш за измяната, как според теб една двойка може да възстанови загубеното доверие, дали са ти минавали похотливи мисли за някоя друга жена… По този начин тя, от една страна, се опитва да разбере как ще реагираш, ако ти признае истината, а, от друга, да се убеди, че си й верен и не подозираш нищо. Гузната съвест няма да й дава спокойствие, но също така я терзаят съмнения ,че вероятно и ти  си имаш любовница…

Отбранява се без да има защо

Задаваш й безобиден въпрос, а тя реагира сякаш си я обидил! Би могла и да се направи на учудена, че питаш, като ти каже с укорителен глас, че обикновено не се интересуваш от нея, че не й обръщаш никакво внимание и че все не ти остава време за задушевни разговори и романтични разходки. Ако крие нещо, ще се страхува да не би да позодираш и ще се съмнява дали не искаш да я разобличиш с простичките си въпроси.

Затова бъди нащрек, но не ставай параноик

Сега вече знаеш кои са основните признаци на изневярата, но не бързай да си вадиш категорични заключения и да обвиняваш. Замисли се. Може пък тя с право да те упреква, че не й обръщаш достатъчно внимание. Причината за нервността й би могла да се крие и в преумората от натовареното ежедневие. А и не забравяй, че трябва да е налице съществена и рязка промяна в общуването помежду ви!
Ето защо най-важното е да си поговорите сериозно още при първите “симптоми”. Възможно е мисълта за изневяра само да й е минала през ума. Трябва да разбереш какво я подтиква да направи това и да елиминираш  възможните причини още в зародиш!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.