Споделено

10 неща, които трябва да знаете за първата среща

sreshta1. Изследванията показват, че преди мъжът да каже и дума, 80% от дамите вече са си съставили мнение за него от начина, по който стои.
2. Един от най-големите врагове на успешната среща е негативизмът.
3. Ако искате отново да видите човека срещу вас, споменете името му поне два пъти, докато сте заедно.
4. Жената може да не хареса мъжа, заради зле поддържана кожа, мръсни нокти, липсващ зъб, неприятна миризма на пот, увиснали гърди, очи тип „Гуфи“ и кофти прическа.
5. Когато мъж среща жена за пръв път, мнението му за нея се формира така: 55% от езика на тялото й, 38% от начина й на говорене и 7% от това, което действително казва.
6. Ако жената се интересува от мъжа срещу нея и приема срещата им за перспективна, тя ще се смее често на шегите му, ще си играе с косата, чашата на масата, ще се изчерви, когато й направят комплимент, ще облизва често с език устните си и ще стои близо до мъжа.
7. Знаците, че жената не се интересува от мъжа са: избягва погледа му, не се смее, седи максимално отдалечено, отговаря едносрично, обгръща раменете си с ръце, гледа си часовника, клати крака.
8. Идеалното време за изчакване преди да се обадите на някого, с когото сте се видяли, са 4 или 5 дни. Ако звъннете по-рано, показва, че сте отчаяни.
9. Най-лошите места за първа среща са ресторантите за бързо хранене, детски рожден ден, къщата на родителите ви, стриптийз клуб, купон, на който ще присъства и бившата(ия)  ви.
10. Експертите по взаимоотношения коментират, че ако жената не ви върне обаждане след две позвънявания, няма смисъл да й звъните трети път (макар да имам безброй примери от живота, които опровергават това твърдение).

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.