Споделено

Как да избегнем неловките ситуации по време на секс?

192678Свикнали сме да свързваме правенето на любов с романтиката. Но, уви, винаги могат да възникнат ситуации, които да развалят хубавия момент и удоволствието.
1. Когато ви курка коремът. Това означава, че нещо се случва с червата ви. Причината може да се дължи на тревога, вълнение, страх, дори глад или преяждане. Затова преди да правите секс, не стойте гладни или си пийнете нещо успокоително.
2. Кихане. Виновници за него могат да бъдат прах, аромат (дезодорант или парфюм), лакът за коса или гелът на партньора. Преди секс е добре да вземете душ…
3. Имате газове. Обърнете внимание на менюто си. В бъдеще се откажете от продуктите, които могат да предизвикат газове – зеле, грозде, ябълки, бира.
4. «Играе ви» окото. Основната причина е стресът. При подобен нервен тик, се отпуснете напълно, колкото можете и не мислете за друго, освен за удоволствието.
5. Оригване. Може да се случи, ако сте пили нещо газирано, хапнали сте мазно месо. Решението е на вечерята преди да стигнете до леглото да избягвате всички «опасни» храни. И още нещо – не говорете с пълна уста.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.