Новини

12 правила от Клеър Кавана

Съсобственичката на един от най-популярните американски сайтове за сексиграчки и един от авторите на книгата Moregasm („Повече от оргазъм”) разкрива своите тайни за перфектен секс

* В секса трябва да участва цялото ви тяло – ръцете, краката, пръстите, коленете, зъбите, но най-вече – мозъкът. Той е най-ерогенната зона. Включете своите пет сетива, дишайте дълбоко, издавайте стонове, крещете. Никога не се сдържайте!
* Непременно се сдобийте с вибратор. Гарантирам ви, че с негова помощ ще изпитате удоволствие, което не сте имали досега. Чрез него ще опознаете и тялото си по-добре.
* Опитвайте се по възможност да правите секс всеки ден и всеки ден да стигате докрай. Сексът е като сутрешния тоалет – задължителен е, за да се чувствате добре. Независимо дали имате партньор или не, сексът е препоръчителен, защото държи в тонус интимните мускули, стимулира кръвообращението, подобрява цвета на лицето, зарежда с ендорфини. Освен това служи и като психотерапия.
* Четете еротична литература. Започнете с разказите на Анаис Нин.
* Сексът не е просто проникване, за което невинаги имате желание и сили. Не бъдете перфекционисти. Удовлетворение може да се получи с много подръчни средства и начини.
* Не всички вибратори изглеждат като огромни полови членове. Има и съвсем малки, с размер на орех, които могат да ви доставят огромно  удоволствие. Ако вкарате тази вещ в леглото, мъжът ви няма да се стресне.    * Не пренебрегвайте лубрикантите. Сексът трябва да бъде мокър и дори мръсен. Има лубриканти на водна и на силиконова основа. Първите са добри за полов акт, вторите – за „ръчна” работа.
* Никой не може да ви накара да правите анален секс, но аз ви съветвам да опитате. Не е изключено да ви хареса. Започнете с нещо дребно – лека стимулация с показалеца или с помощта на играчка. И не забравяйте лубриканта.
* Ако сте с партньор от дълго време, опитайте да правите секс поне веднъж седмично. Дори, когато сте уморени.
* Когато говорите с мъж за еротичните си фантазии и желания, започнете с „аз”: „На мен ми харесва, когато ме докосват ето там…” или „буквално летя, когато ме целуват тук…”.
* Искате да доставите на мъжа си специално удоволствие? Нека легне по корем, можете да поставите възглавничка отдолу. Трябва да бъде леко възбуден. Бавно вкарайте в ануса му палец или специален стимулатор за простата, обилно намазан с лубрикант. Движете се нагоре, посока към пъпа и следете за реакциите му.
* Повечето мъже харесват дълбокия кунилингус. За да избегнете рефлекса на устата, отпуснете скулите и гърлото. Идеалната поза за това е вие да легнете, а той да се надвеси над вас. Но не се опитвайте да имитирате вагина с уста, оралният секс е съвсем различно усещане, както физическо, така и психологическо.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.