Щастливи заедно

12 златни правила за здрава връзка

Когато бленуват за любов, жените си мислят за следното: в някой елегантен ресторант, на светлината на свещи и под звуците на приглушена музика, близостта възниква по-лесно. Идва краят на вечерята. По пътя към къщи има нежни докосвания, прошепнати любовни думички. Настъпва време и за пълното отдаване. Сексолозите откриха, че за доста жени романтиката и сексът са две неразделни неща.

Мъжете усещат близостта по съвсем друг начин. „Не смятам, че човек трябва да прави кой знае какво за приятелката си, за да й създаде съответното настроение – твърди Стефан, 29 г. – Когато двама души се харесват и желаят да се любят, няма нужда да ходят преди това на ресторант.“

Златно правило 1: Търсете винаги нови места, където да се любите. Разнообразието създава приятно напрежение в живота.
Златно правило 2: И холът е любовен терен. Страхотно възбуждащо може да бъде, ако го направите на дивана или пред камината.
Златно правило 3: Сексът в банята е чиста работа. Изкъпете се заедно под душа или във ваната. Включете обаче приглушена светлина. За целта може да използвате свещи. Сипете си по една чаша изстудено шампанско.
Златно правило 4: Кухнята не е предназначена само за готвене. Преди да се любите, вие може да се нахраните взаимно. Не изпускайте от очи кухненската маса. Може би…
Златно правило 5: А какво ще кажете за малко любов под открито небе? В градината е идеално. Намерете някое усамотено кътче. Вземете одеяло или килимче. Не забравяйте разхладителните напитки!
Златно правило 6: Сред природата, далеч от града, е романтично. Направете си екскурзия, потърсете някое романтично местенце. Направете си пикник и сервирайте секс за десерт. Незначителната опасност да се натъкнат на вас други екскурзианти засилва сладострастието.
Златно правило 7: Сексът в някой парк може да се окаже много вълнуващо преживяване. Но бъдете дискретни! Потърсете някой тих кът и нагласете дрехите си така, че никой да не разбере какво правите всъщност.
Златно правило 8: Няма по-възбуждащо нещо от шумът на прибоя, когато вълните се разбиват в брега. Ала бъдете внимателни, защото пясъкът може да се окаже досаден. Може би е по-добре да се любите в морето.
Златно правило 9: И в асансьора човек може да се съблече на бърза ръка. Само че са необходими здрави нерви и голяма доза сръчност. Необходимо е да натиснете стоп-бутона точно между два етажа. След това трябва да побързате. Няма да мине много време и асансьорът ще бъде приведен в движение от нечия сръчна ръка.
Златно правило 10: Ритмичното потракване на колелата и пуф-пафкането на влака са невероятно възбуждащи. Най-добре е да си вземете купе в спален вагон. Там със сигурност никой няма да ви обезпокои.
Златно правило 11: И в полет над облаците бихте могли да се озовете на седмото небе. Ала и тук спазвайте правилата на дискретността. Ако държите да го направите непременно при полет, най-добре е да се сгушите един зад друг на седалката. Едно одеяло ще ви предпази от любопитни погледи.
Златно правило 12: Не го забравяйте никога: няма нищо по-прекрасно да прелъстяваш и да бъдеш прелъстяван.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.