Психолог под възглавката

12 златни правила за здрава връзка

Когато бленуват за любов, жените си мислят за следното: в някой елегантен ресторант, на светлината на свещи и под звуците на приглушена музика, близостта възниква по-лесно. Идва краят на вечерята. По пътя към къщи има нежни докосвания, прошепнати любовни думички. Настъпва време и за пълното отдаване. Сексолозите откриха, че за доста жени романтиката и сексът са две неразделни неща.

Мъжете усещат близостта по съвсем друг начин. „Не смятам, че човек трябва да прави кой знае какво за приятелката си, за да й създаде съответното настроение – твърди Стефан, 29 г. – Когато двама души се харесват и желаят да се любят, няма нужда да ходят преди това на ресторант.“

Златно правило 1: Търсете винаги нови места, където да се любите. Разнообразието създава приятно напрежение в живота.
Златно правило 2: И холът е любовен терен. Страхотно възбуждащо може да бъде, ако го направите на дивана или пред камината.
Златно правило 3: Сексът в банята е чиста работа. Изкъпете се заедно под душа или във ваната. Включете обаче приглушена светлина. За целта може да използвате свещи. Сипете си по една чаша изстудено шампанско.
Златно правило 4: Кухнята не е предназначена само за готвене. Преди да се любите, вие може да се нахраните взаимно. Не изпускайте от очи кухненската маса. Може би…
Златно правило 5: А какво ще кажете за малко любов под открито небе? В градината е идеално. Намерете някое усамотено кътче. Вземете одеяло или килимче. Не забравяйте разхладителните напитки!
Златно правило 6: Сред природата, далеч от града, е романтично. Направете си екскурзия, потърсете някое романтично местенце. Направете си пикник и сервирайте секс за десерт. Незначителната опасност да се натъкнат на вас други екскурзианти засилва сладострастието.
Златно правило 7: Сексът в някой парк може да се окаже много вълнуващо преживяване. Но бъдете дискретни! Потърсете някой тих кът и нагласете дрехите си така, че никой да не разбере какво правите всъщност.
Златно правило 8: Няма по-възбуждащо нещо от шумът на прибоя, когато вълните се разбиват в брега. Ала бъдете внимателни, защото пясъкът може да се окаже досаден. Може би е по-добре да се любите в морето.
Златно правило 9: И в асансьора човек може да се съблече на бърза ръка. Само че са необходими здрави нерви и голяма доза сръчност. Необходимо е да натиснете стоп-бутона точно между два етажа. След това трябва да побързате. Няма да мине много време и асансьорът ще бъде приведен в движение от нечия сръчна ръка.
Златно правило 10: Ритмичното потракване на колелата и пуф-пафкането на влака са невероятно възбуждащи. Най-добре е да си вземете купе в спален вагон. Там със сигурност никой няма да ви обезпокои.
Златно правило 11: И в полет над облаците бихте могли да се озовете на седмото небе. Ала и тук спазвайте правилата на дискретността. Ако държите да го направите непременно при полет, най-добре е да се сгушите един зад друг на седалката. Едно одеяло ще ви предпази от любопитни погледи.
Златно правило 12: Не го забравяйте никога: няма нищо по-прекрасно да прелъстяваш и да бъдеш прелъстяван.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.