Щастливи заедно

Ако си харесате някого онлайн, не се бавете много с офлайн виждането

Напоследък повечето връзки започват онлайн. Не знам защо. Дали такова ни е времето, дали ни мързи, дали пред телефона или лаптопа ни е по-лесно да бъдем такива, каквито ни се иска, а не такива, каквито сме… Но е факт.

Ужасена съм колко много мъже в разцвета на силите си и не само са в сайтовете за запознанства. И то разочаровани от жените.

И ми се струва доста странно, че е така. Защото, ако не знаете, мъжете у нас са по-малко от жените, т. е. не би трябвало да има толкова много свободни, търсещи любов… Но ги има.

А общуването с тях води до някои доста интересни заключения, които днес споделям с вас.

Мъжете се оплакват, че жените били… материалистки. Не знам. Аз лично не съм. Винаги съм предлага да си делим сметката на първа среща. И все пак, мъже, съгласете се, приятно е като сте поканили една дама на първа среща, да й платите поне питието. Кавалерско е. Друг е въпросът, че днешните ценности далеч не са като едновремешните.

Има още нещо, което дразни представителите на силния пол. Че жените не правят първата крачка. Че чакат мъжа да започне да ги ухажва, а и дори, когато той поеме инициативата, дамите се държат като недостъпни кралици. Дами, не се притеснявайте. Действайте. Ако харесате някого, няма нищо лошо в това да му изпратите първа съобщение. Както и и няма нищо лошо в това да предложите да си пишете в някое от приложенията на телефона, след два-три дни писане в сайта.

Мъжете не обичат да се оплакваме, но обичат да бъдат изслушвани. И да, помислете си за общи интересни теми, когато отидете на първа среща, за да избегнете неловките моменти.

И един съвет – следвайте интуицията си. Тя никога не лъже. Мен поне досега никога не ме е разочаровала.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.