Лайфстайл

2018-а ще мине под знака на Венера

Годината е добра за любов, романтика, за създаване на дълбоки, сериозни връзки. Разбира се, това не означава, че целият свят ще се носи на крилете на любовта. Но ще трябва да се научим да ценим другия, да търсим разбирателство и да работим в екип. Сега е важна общността, не индивидът. Звездите са категорични, че ако през тази година търсите нов партньор, ще видите пред себе си повече отворени врати и нещата ще се случват по-лесно. Просто ще трябва да се доверите. Тогава и любовта ще ви се усмихне.

Ако вече имате партньор, то 2018-а ще ви сближи повече, ще направи връзката ви по-стабилна и сериозна. Годината е идеална за сключване на брак.

Покаяние, прошка и единство са трите ключови думи за тази година. Венера ни насърчава да работим ЗАЕДНО, да търсим общото, не различното. Периодът е подходящ за създаване на нови приятелства и за задълбочаване на старите.

Е, разбира се, ще има и трудности за преодоляване. Те ще бъдат за онези, които се отпуснат прекалено и се отдадат на удоволствията от живота без мярката. Не преяждайте, не прекалявайте с алкохола, бъдете умерени в изискванията си към партньора и всичко ще бъде наред.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.