Флиртаджийката
В любовта, както и във всичко останало в живота, сте страстна и необуздана. Много често ви хрумват най-невероятни и щури идеи. Обичате да прелъстявате, да покорявате – това ви забавлява. Човекът, с когото ще свържете бъдещето си, трябва да е подготвен и да проявяви ангелско търпение, ако държи на вас. Макар че флиртуването е ваша специалност, когато сте влюбена, ревнувате.
Съблазнителката
Лесно променяте настроението и поведението си: обожанието към някого преминава в пренебрежение и дори в омраза. Това е до известна степен част от стратегията ви на съблазнителка. Мъжете са луди по вас точно защото им бягате. Разпалвате въображението им и след това “изчезвате в мъглата”. Макар че сте сърдечна, весела и общителна, държите ги на дистанция.
Мечтателката
Харесвате нежните и деликатни момчета, но привличате доминиращите. Тъй като сте добра и сговорчива, ставате лесна плячка за всеки, който би поискал да ви използва. В своята доверчивост понякога отивате толкова далеч, че изкушавате недобронамерените да ви мамят. Всичко ще е наред, ако човекът, на когото държите, изпитва към вас искрени и дълбоки чувства.
Закрилницата
Вашата женственост е естествена, почти инстинктивна. Домът и семейството означават много за вас. Ще бъдете идеална партньорка за този, който обича домашния уют и топлина. Острият ви ум, искреността и вътрешната ви сила създават на мъжете усещане за сигурност. Този, в когото се влюбите, ще се чувства до вас като дете под топлото майчино крило.
Приятелката
Наясно сте с представителите на противоположния пол: умеете да отгатвате техните желания, познавате скритите им недостатъци, тайните им увлечения. Затова във вас те виждат съпричастен и верен приятел. Но стане ли въпрос за секс, предпочитате да запазите дистанция. Презирате “пеперудите”, които прелитат от “цвят на цвят”. Във ваше лице приятелят ви ще открие вярна партньорка.