Лайфстайл

С какво го привличаш?

Флиртаджийката
В любовта, както и във всичко останало в живота, сте страстна и необуздана. Много често ви хрумват най-невероятни и щури идеи. Обичате да прелъстявате, да покорявате – това ви забавлява. Човекът, с когото ще свържете бъдещето си, трябва да е подготвен и да проявяви ангелско търпение, ако държи на вас. Макар че флиртуването е ваша специалност, когато сте влюбена, ревнувате.
Съблазнителката
Лесно променяте настроението и поведението си: обожанието към някого преминава в пренебрежение и дори в омраза. Това е до известна степен част от стратегията ви на съблазнителка. Мъжете са луди по вас точно защото им бягате. Разпалвате въображението им и след това “изчезвате в мъглата”. Макар че сте сърдечна, весела и общителна, държите ги на дистанция.
Мечтателката
Харесвате нежните и деликатни момчета, но привличате доминиращите. Тъй като сте добра и сговорчива, ставате лесна плячка за всеки, който би поискал да ви използва. В своята доверчивост понякога отивате толкова далеч, че изкушавате недобронамерените да ви мамят. Всичко ще е наред, ако човекът, на когото държите, изпитва към вас искрени и дълбоки чувства.
Закрилницата
Вашата женственост е естествена, почти инстинктивна. Домът и семейството означават много за вас. Ще бъдете идеална партньорка за този, който обича домашния уют и топлина. Острият ви ум, искреността и вътрешната ви сила създават на мъжете усещане за сигурност. Този, в когото се влюбите, ще се чувства до вас като дете под топлото майчино крило.
Приятелката
Наясно сте с представителите на противоположния пол: умеете да отгатвате техните желания, познавате скритите им недостатъци, тайните им увлечения. Затова във вас те виждат съпричастен и верен приятел. Но стане ли въпрос за секс, предпочитате да запазите дистанция. Презирате “пеперудите”, които прелитат от “цвят на цвят”. Във ваше лице приятелят ви ще открие вярна партньорка.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.