Новини

Фън шуй съвети в търсене на любовта

Сами сте, не ви върви в любовта, мечтаете да срещнете своята половинка? Опитайте с помощта на фън шуй – древнокитайско изкуство за хармонизиране на жизнените енергии, широко прилагано в Китай и други азиатски страни. Специалистите по фън шуй препоръчват, ако искаме да привлечем любовта, да „активизираме“ югозападния сектор на дома или стаята, в която прекарваме най-много време. За целта трябва да сложите предмети по двойки – например, две еднакви червени свещи, двойка възглавнички за дивана, картина на двойка гълъби или жерави, както и различни предмети във формата на сърце. На стената можете да закачите снимка или картина на щастлива двойка. Подходящи също са вазата със свежи цветя или ваза, пълна с бонбони и плодове. Що се отнася до цветовете, заложете на розовото, бежовото. Задължително обаче трябва да има предмети в червено.

Избягвайте в югозападната зона на жилището ви да има картини с една фигура, както и предмети с правоъгълна форма, в синьо, черно или зелено.

Не злоупотребявайте с аксесоарите – важно е в дома ви да има равновесие.

И още нещо много важно – за да позволите на положителната чи енергия да се движи безпрепятствено, поддържайте дома си чист, без излишни предмети и прахоляк. Изхвърлете всичко счупено.

Ако дори след активирането на добрата енергия, продължава да не ви върви, опитайте се да станете по-позитивни. Казват, че докато в душата ни цари хаос и тъмнина, няма как в сърцето ни да има светлина и любов. Общувайте с приятни хора, които ви зареждат положително. Усъвършенствайте се и в живота ви ще станат добри, положителни промени.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.