Любопитно

Фън шуй съвети в търсене на любовта

Сами сте, не ви върви в любовта, мечтаете да срещнете своята половинка? Опитайте с помощта на фън шуй – древнокитайско изкуство за хармонизиране на жизнените енергии, широко прилагано в Китай и други азиатски страни. Специалистите по фън шуй препоръчват, ако искаме да привлечем любовта, да „активизираме“ югозападния сектор на дома или стаята, в която прекарваме най-много време. За целта трябва да сложите предмети по двойки – например, две еднакви червени свещи, двойка възглавнички за дивана, картина на двойка гълъби или жерави, както и различни предмети във формата на сърце. На стената можете да закачите снимка или картина на щастлива двойка. Подходящи също са вазата със свежи цветя или ваза, пълна с бонбони и плодове. Що се отнася до цветовете, заложете на розовото, бежовото. Задължително обаче трябва да има предмети в червено.

Избягвайте в югозападната зона на жилището ви да има картини с една фигура, както и предмети с правоъгълна форма, в синьо, черно или зелено.

Не злоупотребявайте с аксесоарите – важно е в дома ви да има равновесие.

И още нещо много важно – за да позволите на положителната чи енергия да се движи безпрепятствено, поддържайте дома си чист, без излишни предмети и прахоляк. Изхвърлете всичко счупено.

Ако дори след активирането на добрата енергия, продължава да не ви върви, опитайте се да станете по-позитивни. Казват, че докато в душата ни цари хаос и тъмнина, няма как в сърцето ни да има светлина и любов. Общувайте с приятни хора, които ви зареждат положително. Усъвършенствайте се и в живота ви ще станат добри, положителни промени.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.