Новини

6 причини да си хванете по-млад мъж

Вече няма нищо страшно в това по-възрастна жена да излиза с по-млад мъж. Даже има доста примери. А според специалистите има и доста добри аргументи в полза на такива връзки. Ето ви шест от тях.

Дълъг семеен живот. За никого не е тайна, че жените живеят по-дълго. И ако искате дълго семейно щастие, изберете си партньор с няколко години по-млад от вас.

Добър сексуален живот. При жените пикът на сексуалността настъпва доста по-късно, отколкото при силния пол. Ако партньорите са на една и съща възраст, пикът при двамата ще настъпи в различно време, а сексът ще е повод само за разочарования. А и сексът с по-млад мъж е много по-ярък и интересен.

Социална мотивация. Когато до вас стои един зрял мъж, животът бързо става скучен, уравновесен и рутинен. Жената губи желание за развитие и работа. Когато мъжът е по-млад и активен, жената иска също да бъде на висота – самостоятелна и успешна.

Психо идилия. Да, младите мъже също имат добър повод да започнат роман с по-възрастна жена. Тя има повече опит, цени важните неща в отношенията, поддържа партньора си, не изпада в истерии и не хвърля чинии.

Еротични фантазии. Не е тайна, че мъжете мечтаят за секс с по-зряла жена. Толкова често – колкото дамите мечтаят за преживявания с по-млад Аполон. Една двойка, в която жената е по-възрастна, може да се забавлява доста добре под чаршафите, ако даде воля на желанията и фантазиите си.

Естетика и мотивация. С възрастта жените отделят все по-малко внимание на външния си вид. А когато до тях застане по-млад мъж, те ще имат стимул да се стегнат, да се поосвежат, за да не му отстъпват по нищо. Разбира се, това трябва да го правим винаги, дори, когато сме сами, но…. нали знаете, оправдания винаги се намират:)

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.