Любопитно

7 тайни на успеха за всеки ден от седмицата

Астрологичната седмица започва не в понеделник, а в неделя. Точно във втория почивен ден планетите акумулират енергията, необходима ни за цялата седмица. Съботата ни е дадена, за да анализираме грешките си…
Всеки ден от седмицата се управлява от отделна планета, а използвайки нейното влияние, ние можем да увеличим шансовете си за успех.

Неделя. Денят се управлява от Слънцето, което ни изпраща енергия за радост, любов, творчество, щастие. Денят е идеален за духовни практики. Отидете в храма, музея или галерията, разходете се из природата. И енергията ви, дадена от Слънцето, ще се увеличи многократно. Възможно е да стигнете до нови открития, вдъхновения, оригинални решения на стари проблеми. Дарете на близките си топлина, казвайте добри думи.

Понеделник. Незаслужено този ден е считан за за най-трудният от седмицата. Трудностите възникват, ако използвате неправилно енергията на Луната, която го покровителства. Тя ни изпраща послание за умиротворение, решаване на битови проблеми, срещи с членовете на семейството. Не критикувайте, не изисквайте, не хитрувайте.Ако искате да постигнете нещо в офиса и да получите нещо от шефа, ще ви помогнат задушевните слова… Тайната за успех в понеделник е да дарите грижа, състрадание и да предизвикате такова – така ще постигнете всичко, което искате.

Вторник. Намира се под управлението на Марс, а той ни подтиква към необмислени постъпки, търсене на приключения и агресивни действия. За да успеете, действайте спонтанно, следвайте инстинктите си и желанията. Проявете храброст и решителност, дори да не са ви присъщи. Бъдете рационални, не емоционални. На не превръщайте напористите си желания в агресия.

Сряда. Управлява се от Меркурий, който ни дава лека енергия, веселие, остроумие. това е денят за писане, говорене, изучаване. Успех ще ви носи всичко, свързано с бизнес, финанси и търговия. Деловите преговори ще минат гладко, ще спечелите от хазарт, проблемите ще бъдат решение леко. Общувайте, учете, повишете квалификацията си. Дори хитруването е позволено, но внимавайте да не бъдете излъгани вие! Забравете за комплексите.

Четвъртък. Според астролозите, това е най-успешният ден в седмицата, защото е покровителстван от Юпитер. това е планетата на сътрудничеството. Покажете, че мислите за общото благо. Демонстрирайте професионализъм, деловитост и компетентност. Имайте предвид, че проблемите, появили се в четвъртък, могат да станат по-големи и сериозни. По възможност спрете споровете веднага.

Петък. Забележителен ден за отдих и развлечения, за демонстриране на чувствата и благотворителност. Покровителстван от Венера, петък ни помага да постигнем прекрасни неща, хармония и разбиране. Украсете света около вас с творчество, добри думи и учтивост и ще имате успех. Пейте, танцувайте, подарете цветя, изразете мислите си красиво.

Събота. Това е най-трудният ден от седмицата. Управляван от Сатурн, той е свързан с дълга, кармата, съдбата. Консервативен и критичен. Ограничете исканията и потребностите си. По-малко говорете за проблемите и чувствата си. Не е добър ден за бизнес. Медитирайте, излезте сред природата. Бъдете мъдри, общувайте с по-възрастни и зрели от вас хора. Бъдете честни. Поискайте прошка от тези, които сте наранили.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.