Успешни & Щастливи

7 тайни на успеха за всеки ден от седмицата

Астрологичната седмица започва не в понеделник, а в неделя. Точно във втория почивен ден планетите акумулират енергията, необходима ни за цялата седмица. Съботата ни е дадена, за да анализираме грешките си…
Всеки ден от седмицата се управлява от отделна планета, а използвайки нейното влияние, ние можем да увеличим шансовете си за успех.

Неделя. Денят се управлява от Слънцето, което ни изпраща енергия за радост, любов, творчество, щастие. Денят е идеален за духовни практики. Отидете в храма, музея или галерията, разходете се из природата. И енергията ви, дадена от Слънцето, ще се увеличи многократно. Възможно е да стигнете до нови открития, вдъхновения, оригинални решения на стари проблеми. Дарете на близките си топлина, казвайте добри думи.

Понеделник. Незаслужено този ден е считан за за най-трудният от седмицата. Трудностите възникват, ако използвате неправилно енергията на Луната, която го покровителства. Тя ни изпраща послание за умиротворение, решаване на битови проблеми, срещи с членовете на семейството. Не критикувайте, не изисквайте, не хитрувайте.Ако искате да постигнете нещо в офиса и да получите нещо от шефа, ще ви помогнат задушевните слова… Тайната за успех в понеделник е да дарите грижа, състрадание и да предизвикате такова – така ще постигнете всичко, което искате.

Вторник. Намира се под управлението на Марс, а той ни подтиква към необмислени постъпки, търсене на приключения и агресивни действия. За да успеете, действайте спонтанно, следвайте инстинктите си и желанията. Проявете храброст и решителност, дори да не са ви присъщи. Бъдете рационални, не емоционални. На не превръщайте напористите си желания в агресия.

Сряда. Управлява се от Меркурий, който ни дава лека енергия, веселие, остроумие. това е денят за писане, говорене, изучаване. Успех ще ви носи всичко, свързано с бизнес, финанси и търговия. Деловите преговори ще минат гладко, ще спечелите от хазарт, проблемите ще бъдат решение леко. Общувайте, учете, повишете квалификацията си. Дори хитруването е позволено, но внимавайте да не бъдете излъгани вие! Забравете за комплексите.

Четвъртък. Според астролозите, това е най-успешният ден в седмицата, защото е покровителстван от Юпитер. това е планетата на сътрудничеството. Покажете, че мислите за общото благо. Демонстрирайте професионализъм, деловитост и компетентност. Имайте предвид, че проблемите, появили се в четвъртък, могат да станат по-големи и сериозни. По възможност спрете споровете веднага.

Петък. Забележителен ден за отдих и развлечения, за демонстриране на чувствата и благотворителност. Покровителстван от Венера, петък ни помага да постигнем прекрасни неща, хармония и разбиране. Украсете света около вас с творчество, добри думи и учтивост и ще имате успех. Пейте, танцувайте, подарете цветя, изразете мислите си красиво.

Събота. Това е най-трудният ден от седмицата. Управляван от Сатурн, той е свързан с дълга, кармата, съдбата. Консервативен и критичен. Ограничете исканията и потребностите си. По-малко говорете за проблемите и чувствата си. Не е добър ден за бизнес. Медитирайте, излезте сред природата. Бъдете мъдри, общувайте с по-възрастни и зрели от вас хора. Бъдете честни. Поискайте прошка от тези, които сте наранили.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.