Трябва ли ви мъж, на когото не вярвате? Който постоянно подозирате, проверявате, преследвате, измъчвате? Сигурна съм, че отговорът е „не“. Тогава? В момента, в който си зададете въпроса „как да задържа мъжа до себе си“, отговорът вече е само е един и пределно ясен – дайте му свобода и възможност да си тръгне. Ако се възползва от нея, значи е било време за промяна.

Животът е твърде кратък. Ама супер кратък. Около нас постоянно има съобщения за близки и приятели, получили инфаркт, инсулт, разболяли се от рак. Какъв е смисълът да прекарате този тъй кратък и ценен живот в преследване на някого, който не иска да бъде с вас? На света има милиони мъже и жени.

Любовта е непредсказуема, многофакторна и супер непостоянна.

Влюбете се в себе си и й помогнете да ви открие сама. Ще се случи. Не се съмнявайте. Вселената си има свои правила и винаги знае Какво На кого и Кога да даде. 

Свободата е най-сладкия плод. Тя е нещото, което ни кара да мечтаем. Да бъдем смели. Да рискуваме. Да опитваме. Моят съвет е – бъдете свободни, позволете и на партньора си да бъде. Опитвайте. Рискувайте. Мечтайте. Ако имате деца, дайте свобода и на тях. Не ги затваряйте в стъклената клетка на любовта. Красива е, но оставя белези.

Как да задържите живота? Дайте му свобода…