Успешни & Щастливи

Как да задържите мъжа до себе си? Дайте му свобода!

Трябва ли ви мъж, на когото не вярвате? Който постоянно подозирате, проверявате, преследвате, измъчвате? Сигурна съм, че отговорът е „не“. Тогава? В момента, в който си зададете въпроса „как да задържа мъжа до себе си“, отговорът вече е само е един и пределно ясен – дайте му свобода и възможност да си тръгне. Ако се възползва от нея, значи е било време за промяна.

Животът е твърде кратък. Ама супер кратък. Около нас постоянно има съобщения за близки и приятели, получили инфаркт, инсулт, разболяли се от рак. Какъв е смисълът да прекарате този тъй кратък и ценен живот в преследване на някого, който не иска да бъде с вас? На света има милиони мъже и жени.

Любовта е непредсказуема, многофакторна и супер непостоянна.

Влюбете се в себе си и й помогнете да ви открие сама. Ще се случи. Не се съмнявайте. Вселената си има свои правила и винаги знае Какво На кого и Кога да даде. 

Свободата е най-сладкия плод. Тя е нещото, което ни кара да мечтаем. Да бъдем смели. Да рискуваме. Да опитваме. Моят съвет е – бъдете свободни, позволете и на партньора си да бъде. Опитвайте. Рискувайте. Мечтайте. Ако имате деца, дайте свобода и на тях. Не ги затваряйте в стъклената клетка на любовта. Красива е, но оставя белези.

Как да задържите живота? Дайте му свобода…

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.