Споделено,Щастливи заедно

Не се опитвайте да го разберете. Просто го забравете!

По дяволите тъпата мъжка логика. Не я разбирам. Изненадва ли ви това? О, сигурна съм, че има жени, които се справят перфектно с тази задача – да разбират и „управляват“ мъжа до себе си, според собствените си желания. Но аз определено не съм от тях.

Една приятелка ми каза, че мъжете били първосигнални. Каквото искат да получат, си го казват в прав текст. Добре. Но пак не разбирам. Честно. Защото напоследък попадам на мъже, които реагират и действат като… жени.

Тогава? Нямам решение на проблема. А вие? Помните ли онзи филм „Какво мислят жените?“ Ами – мъжете? Какво мислят те, имате ли идея? Не, не е това, което казват. Вече се убедих в това от първо лице. И не, не са толкова директни. И те като нас премълчават, шикалкавят, отлагат, крият се. Тъпа история.

И честно – загубих интерес да разбера какво се крие зад шикалкавенето и зад това да не се наричат нещата с истинските им имена. Просто излязох с друг. Заради секса. Без уговорки. Без задни мисли. Сега ми е по-лесно. А любовта? Не знам. Надявам да се появи и тя, но да бъде по-ясна, по-лесна за разбиране и по-директна. Защото се уморих. От опити да разшифровам какво е искал да каже или какво е искал да направя…

Та, какво искат мъжете? Според вас?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.