Споделено,Щастливи заедно

Не се опитвайте да го разберете. Просто го забравете!

По дяволите тъпата мъжка логика. Не я разбирам. Изненадва ли ви това? О, сигурна съм, че има жени, които се справят перфектно с тази задача – да разбират и „управляват“ мъжа до себе си, според собствените си желания. Но аз определено не съм от тях.

Една приятелка ми каза, че мъжете били първосигнални. Каквото искат да получат, си го казват в прав текст. Добре. Но пак не разбирам. Честно. Защото напоследък попадам на мъже, които реагират и действат като… жени.

Тогава? Нямам решение на проблема. А вие? Помните ли онзи филм „Какво мислят жените?“ Ами – мъжете? Какво мислят те, имате ли идея? Не, не е това, което казват. Вече се убедих в това от първо лице. И не, не са толкова директни. И те като нас премълчават, шикалкавят, отлагат, крият се. Тъпа история.

И честно – загубих интерес да разбера какво се крие зад шикалкавенето и зад това да не се наричат нещата с истинските им имена. Просто излязох с друг. Заради секса. Без уговорки. Без задни мисли. Сега ми е по-лесно. А любовта? Не знам. Надявам да се появи и тя, но да бъде по-ясна, по-лесна за разбиране и по-директна. Защото се уморих. От опити да разшифровам какво е искал да каже или какво е искал да направя…

Та, какво искат мъжете? Според вас?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.