Новини

Как да му откажете в леглото?

В днешно време не е никак трудно да попаднете на килограми полезни съвети за това как да омаете и съблазните представител на силния пол. И трябва да признаем, че някои от тях дават доста добри резултати! Но има и случаи, когато обектът на домогванията ви се е излегнал в собствените ви чаршафи и иска да докаже любовта си. Вие обаче точно сега нямате същото желание! Ще му доставите ли удоволствие все пак или ще му откажете? И как да го направите?

Ако го обичате…
Той наистина ви е скъп и сте сигурна, че отношенията ви няма да останат дотук, а ще продължат да се развиват. Точно сега обаче не сте на любовна вълна! Причините, разбира се, могат да са различни – умора, лошо самочувствие, прекалена заетост в работата ви, семейни проблеми. При такава ситуация се налага да проявите максимум тактичност и нежност, за да не обидите своя Адам.
Позволено ви е:
* Най-неприятно е, ако това всъщност е първата ви нощ заедно, а на вас нещо ви пречи и не можете да правите секс (например, месечният ви цикъл)! Не се стеснявайте да обясните на мъжа причината за отказа ви – това е естествено. Пък и телевизионните реклами и лайф списанията до такава степен разголиха женските тайни, че няма от какво да ви е срам! Но обяснете преди да сте стигнали до момента със събличането. Иначе той ще се почувства неловко и дори излъган. Дайте да се разбере, че и на вас много ви се иска да сте заедно, ама… И не забравяйте задължително да съчетаете отказа с уверение в любов!
* Ако сте много уморена или не се чувствате добре, оставете секса за сутринта. Но, когато изгрее слънцето, не забравяйте да изпълнете обещанието си! Иначе за вечерта можете да си предложите услугите за еротичен масаж. В никакъв случай не се чувствайте виновни и не се извинявайте. В любовта и в отношенията между двама души, които се обичат няма задължения, има желания!
* Ако нежеланието ви да правите секс е свързано с някакво ваше притеснение (не сте епилирали или пък не сте с подходящо бельо), опитайте се да отвлечете вниманието на мъжа с някакво друго занимание!

В никакъв случай не:
* Изпадайте в медицински обяснения за отказа си. Мъжете имат толкова богато въображение, че като нищо ще си помисли нещо, което би могло дори да го отблъсне от вас.
* Не лишавайте своя партньор от секс, за да го накажете за някакво негово провинение. Ако го шантажирате така, връзката ви няма да продължи дълго. Даже и да се сърдите за неизмитите чинии, неизхвърления боклук или мръсните му чорапи на пода, не посягайте на секса. Битовите си проблеми решавайте в кухнята, не в леглото.
* Не измисляйте причина за отказа си, която не съществува! Ако веднъж му откажете под предлог, че сте в месечно неразположение, как ще постъпите, когато наистина ви се случи? Нали не мислите, че ще ви повярва, че всяка седмица сте неразположена! Ако пък прекалено често ви се случва да си измисляте поводи, за да отказвате ласките му, то той явно ви е безразличен. Защо тогава се виждате с него?

Ако сте приятели…
Това чувство между мъжа и жената е подобно на ходенето по тънко въже над дълбока пропаст. И е необходимо страшно усилие да не паднете в дълбокото! По правило в леглото приятелството свършва и започват или любовта, или ненавистта! Ако наистина държите на този мъж и искате да си останете приятели, изключете сексуалния подтекст в отношенията ви.
Позволено ви е:
* Ако случайно се окажете в едно легло и той се чуди какво точно да направи, постарайте се сама да изключите секса от моментното ви недоразумение! Дръпнете му една дълга прозявка, обърнете се рязко на другата страна и демонстративно се направете на заспала!
* За да излезете от неловката случка се опитайте да обърнете всичко на шега. Смехът помага най-добре да се свали сексуалното напрежение и да се разведри обстановката. Ако не се сещате нищо смешно, можете да зададете някой много тъп въпрос. Например, в момента, в който той тръгне да ви целува, вие го попитайте: “Скъпи ама ти с какви боксерки си се навлякъл?” или “Дали наистина има живот на Марс?” Бъдете сигурна,че това ще го разсее и вие ще разполагате с малко време да си съберете акъла! В краен случай направете опит да го въвлечете в спор по някоя не толкова интересна и сексуална тема, като се държите така, сякаш сте на площада, а не в леглото!
* Ако приятелят ви прояви настойчивост, то опитайте се да му обясните, че си имате любим, на който много държите, и не искате да изневерявате! Кажете му, че се чувствате добре в компанията му, но не искате да опорочавате отношенията си с глупави любовни драми. Мъжете имат силно развито чувство на солидарност. Ако ви е истински приятел, ще оцени верността ви.
В никакъв случай не:
* Търсете повод да се скарате, само за да го накарате да се откаже от вас. Скандалът може да ви отърве от секса, но със сигурност ще развали и отношенията ви. Още повече, че мъжете усещат кога някой е “фалшив” с тях.
* Давайте напразни обещания! Ако го накарате да си мисли, че в бъдеще между вас може да има нещо повече, той ще спре да ви приема за приятелка. Ще ви сложи в графата “сексуален обект” и ще спре да споделя проблемите си. Не го жалете, защото той ще започне да чака от вас любов, а не утеха!
* Когато всичко се размине, не му напомняйте за случая. И не разказвайте на приятели и познати. Дори и да си останете приятели, той няма да забрави, че сте му отказали. Всеки отказ е травма за представителите на силния пол. Нека това си остане една малка тайна само между вас!

Ако той не е ваш тип…
Понякога, е, има и такива моменти, когато в последния момент разбираме, че мъжът, който стои пред вас не е този, който ви трябва! Ако не ви харесва и не смятате, че ще се видите отново, то бъдете откровена и му кажете, че тая между вас няма да я бъде!
Позволено ви е:
* Бързо се измъквайте от леглото и се обличайте! А после седнете и обяснете на мъжа, че сте размислили и не искате да имате нищо общо. Все пак сте свободна жена и можете да решавате с кого да си лягате и с кого – не! Ако му обясните всичко това, когато сте голи, той може да реши, че разигравате комедия и му се подигравате.
* Ако той прояви настойчивост и се опита все пак да ви натисне, измислете бързо някакво извинение, колкото и нелепо да прозвучи! Има ли значение какво ще си помисли той за вас?
* Ако имате по-младежки вид, излъжете го, че още сте непълнолетна! Я повярва, я не, но ще ви остави на мира достатъчно дълго, за да се “изнижете”! А може и да започнете да описвате как според вас трябва да изглежда първата среща между мъж и жена – палми, звезди, петзвезден хотел, рокля от “Пиер Карден”, подарък с брилянт… Това със сигурност ще го отрезви и той ще си плюе на петите преди да сте свършили с приказката!
* Ако нищо не помогне, разкрийте му страшната тайна, че всъщност току-що сте се излекувала от венерическо заболяване и това ви е първият сексуален контакт след антибиотиците и мазилата! Инстинктът му за съхранение ще го изстреля направо в друга галактика и той няма да иска и да чуе за вас!
В никакъв случай не:
* Оскърбявайте мъжа, дори и да не е по вкуса ви. Не засягайте мъжкото му достойнство. Той просто не е героят на вашия романс, защо да го унижавате?
* Го затрупвайте с обвинения! Все пак вие сте била тази, която макар и за миг му е показала “зелена светлина”! Важното е от всяка ситуация да можете да излезете с достойнство – нали претендирате да сте истинска дама?!
Ами това е в общи линии. И успех! Пък преди да намигнете на някой младеж, помислете дали бихте се сгушили до него в хладните чаршафи. Ако отговорът е по-скоро “не”, не започвайте флирт. Няма смисъл после да го зарежете, след като покажете червен картон!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.