Новини

Как да привлечете любовта чрез визуализация, медитация и позитивни емоции

Първото нещо, което трябва да направите, е да се освободите от старите „тежести“ и да направите място в сърцето си за новото чувство. 

Готови ли сте за тази любов? Искате ли я? Тогава изхвърлете от сърцето и ума си старите връзки, за които още мислите, забравете онези неосъществени контакти, за които фантазирате. Простете. Затворете старата страница и отворете нова.
Второто по важност нещо, което трябва да направите, е да си дадете ясна сметка дали онова, което търсите, съответства на предлаганото от вас. Т.е. ако се стремите към някого, който е почти съвършен, а вие има над какво да поработите, започвайте да действате. Запишете се на фитнес, влезте във форма, направете си нова прическа, променете външния си вид. Важното е да се чувствате и да изглеждате добре. Това ще ви даде самочувствие в търсенето на нов партньор.
На трето, но не и по важност място, е фактът, че любовта привлича любов. Т.е. трябва да бъдете позитивни, да харесвате себе си, да сте доволни от това, което имате и да излъчвате любов. Ако това не е така, направете всичко възможно да промените нагласите си.
След като тези три подготвителни стъпки са направени, идва ред на най-важното.

Как можете да привлечете любовта?
Първият начин е чрез визуализация. Веднъж на ден седнете на спокойно място и се съсредоточете. Какво искате, какъв човек търсите? Вече го познавате? Тогава се опитайте в рамките на 15-20 минути да визуализирате как бихте искали да изглеждат вашите отношения. Можете да затворите очи и да позволите на въображнието си да създаде една мини история. Повтаряйте това всеки ден. Важно е всичко във визуализацията ви да се случва в настояще, а не в бъдеще време.
Вторият начин е да включите и емоциите си. Почувствайте този човек, представете си, че той ви е твърде близък…
Третият вариант – изпращайте любов. Тя е като бумеранг – ще ви се върне това, което изпратите. Медитирайте, настройте аурата си и изпращайте любовните послания до човека, който искате да бъде до вас.

Трябва ли да правите нещо друго? Да, физическите действия ще ви помогнат да срещнете вашия човек и да превърнете визуализациите в нещо реално. Играйте, флиртувайте, но не бъдете твърде настоятелни. Ако не се получи, значи не е дошъл моментът.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.