Новини

Как да привлечете любовта чрез визуализация, медитация и позитивни емоции

Първото нещо, което трябва да направите, е да се освободите от старите „тежести“ и да направите място в сърцето си за новото чувство. 

Готови ли сте за тази любов? Искате ли я? Тогава изхвърлете от сърцето и ума си старите връзки, за които още мислите, забравете онези неосъществени контакти, за които фантазирате. Простете. Затворете старата страница и отворете нова.
Второто по важност нещо, което трябва да направите, е да си дадете ясна сметка дали онова, което търсите, съответства на предлаганото от вас. Т.е. ако се стремите към някого, който е почти съвършен, а вие има над какво да поработите, започвайте да действате. Запишете се на фитнес, влезте във форма, направете си нова прическа, променете външния си вид. Важното е да се чувствате и да изглеждате добре. Това ще ви даде самочувствие в търсенето на нов партньор.
На трето, но не и по важност място, е фактът, че любовта привлича любов. Т.е. трябва да бъдете позитивни, да харесвате себе си, да сте доволни от това, което имате и да излъчвате любов. Ако това не е така, направете всичко възможно да промените нагласите си.
След като тези три подготвителни стъпки са направени, идва ред на най-важното.

Как можете да привлечете любовта?
Първият начин е чрез визуализация. Веднъж на ден седнете на спокойно място и се съсредоточете. Какво искате, какъв човек търсите? Вече го познавате? Тогава се опитайте в рамките на 15-20 минути да визуализирате как бихте искали да изглеждат вашите отношения. Можете да затворите очи и да позволите на въображнието си да създаде една мини история. Повтаряйте това всеки ден. Важно е всичко във визуализацията ви да се случва в настояще, а не в бъдеще време.
Вторият начин е да включите и емоциите си. Почувствайте този човек, представете си, че той ви е твърде близък…
Третият вариант – изпращайте любов. Тя е като бумеранг – ще ви се върне това, което изпратите. Медитирайте, настройте аурата си и изпращайте любовните послания до човека, който искате да бъде до вас.

Трябва ли да правите нещо друго? Да, физическите действия ще ви помогнат да срещнете вашия човек и да превърнете визуализациите в нещо реално. Играйте, флиртувайте, но не бъдете твърде настоятелни. Ако не се получи, значи не е дошъл моментът.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.