Новите допълнения към линията HYMM for men на Amway са енергизиращ измиващ гел за лице и тоалетна вода HYMM Aqua. Създадени да задоволят нуждите на съвременния джентълмен, те са свежи, мъжествени, щадящи кожата. Използваните формули в продуктите са дерматологично тествани и обогатени с естествени съставки, които предпазват от зачервявания при бръснене, като същевременно оставят свеж, неповторим аромат. Колекцията  HYMM е подходяща за ежедневна употреба.

Енергизиращ измиващ гел за лице HYMM for Men
Дневен измиващ гел за лице, разработен специално за мъже, който почиства кожата и може да се използва на тридневна брада. Меката формула с неутрално за кожата pH премахва излишното омазняване, замърсявания, себум, пот и неприятна миризма, без да изсушава кожата.
Формулата съдържа екстракт от женшен, който тонизира, освежава и енергизира кожата. Гелът също така съдържа алое вера, витамин Е и лайка, които овлажняват и  успокояват кожата. Подходящ за всеки тип кожа.

Тоалетна вода HYMM Aqua
Съвременна композиция, вдъхновена от океана, с естествена непринуденост и автентична мъжественост. Вълнуващ аромат, който оставя усещане за дълготрайна свежест. С дъх на морска вода, енергизиращ грейпфрут и лимон.
За дълготраен ефект този свеж морски аромат съдържа високо концентрирани етерични масла. Тоалетната вода HYMM Aqua е разработена ексклузивно за Amway от Mane Fine Fragrance House в Южна Франция близо до Грас, родното място на парфюмерията. Ароматът съдържа Lorenox, който придава мъжествена чувственост.