Новини

Как да запазим любовта?

coupleНе е нужно да сте се подписали под свидетелство за брак, за да бъдете щастливи и влюбени години наред. Това невероятно чувство, наречено любов, носи радост във всеки сезон, по всяко време и на всяка възраст.
Любовта… Ако вече сте срещнали човека, чиято усмивка и докосване карат тялото ви да потръпва, положете всички възможни усилия да го задържите. Няма нужда да правите чудеса. Просто трябва да проявите малко фантазия и ентусиазъм.  Отделяйте си повече време един на друг, не се карайте за глупости, обичайте се. Всеки човек има своите малки желания, чието изпълнение би го направило щастлив. Изпълнете желанията на своята половинка. Да подаряваш понякога е много по-приятно, отколкото да получаваш!
Вниманието… Толкова е лесно да купите няколко стръка цветя – за нея или него. Дори най-силният мъж би се почувствал щастлив, ако му подарят цвете. То е знак за нежно отношение, за искреност, за любов, за грижа. Подарявайте си цветя.  Независимо от сезона. Един стрък е достатъчен, за да се повиши настроението ви и да създадете уют в дома ви.
Любовните думи… Не забравяйте за малките тайни любовни бележчици. Те са нещо прекрасно. Изпращайте ги на пощата си, пъхайте ги в джоба на дрехите на любимия. Няма нищо по-приятно от това да откриеш малка сгъната хартийка, на която са написали „Обичам те“. Запалете свещи някоя вечер и прочетете любимите си стихове.
Романтични сутрини… Събуждайте се по-рано понякога, направете закуска и я поднесете в леглото. Когато любимият ви се събуди, му се усмихнете.
Направете така, че любимият ви човек да няма търпение да се прибере у дома след работа. Показвайте любовта си. Бъдете нежни. Грижовни. Просто обичайте. И ще ви обичат.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.