Лайфстайл

Какъв подарък да изберете?

Каквото и да подарите на любимия или любимата, нека да е от сърце. Не оставяйте избора за последния момент, когато може да не намерите това, което искате, или да похарчите повече от разумната сума, или просто да не смогнете и да разочаровате половинката.
Какви са най-традиционните подаръци:
Музика на СD или касета – в предпочитания стил, за да я слушате заедно и занапред.  Те могат да се превърнат в скъп спомен.
Пръстен или друго бижу – по-скъпо, но пък наистина завинаги и подсказва недвусмислено по-сериозни намерения. Може да се спрете на майсторска имитация или автентична изработка според джоба си. Не подарявайте обаче часовник или ръкавици, защото те предвещават раздяла!
Шоколадова изненада – кутия бонбони или шоколади е също доста изкусително, още повече че могат да се превърнат в споделен и по много вълнуващ начин изконсумиран подарък за празника!
Бельо! То може би е най-популярният подарък сред влюбените жени, макар и най-труден поради специфики като размерите…
Парфюм! Също труден и скъп избор, но пък много примамлив за нежната половинка.
Екскурзия за двама до екзотичен остров – най-скъпият, но може би и най-въздействащ подарък, предразполагащ към истинско преживяване на празника.
Свещник с комплект ароматни свещи – по-евтин вариант за подарък, но не по-малко вълнуващ и въздействащ в празничната нощ.
“Love” сувенири – с тях са пълни магазините – всевъзможни плюшени сърца, животни, възглавнички и какво ли още не.
Можете да опитате с нещо по-практично като козметика, дреха, рамка или албум за снимки.
Някои се спират на предмети с антикварна стойност, дребни, но много стилни, неща, които другаде не бихте могли да купите. Подаръкът става уникален и предназначен единствено за конкретния човек!
Ако все пак времето или възможностите не ви позволяват никое от горните предложения, можете да дарите просто един стих, целувка, усмивка и приятна вечер, дори нещо още по-вълнуващо, което не изисква ходене по магазините –  просто кажете едно: “Обичам те!”

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.