Лайфстайл

Какъв подарък да изберете?

Каквото и да подарите на любимия или любимата, нека да е от сърце. Не оставяйте избора за последния момент, когато може да не намерите това, което искате, или да похарчите повече от разумната сума, или просто да не смогнете и да разочаровате половинката.
Какви са най-традиционните подаръци:
Музика на СD или касета – в предпочитания стил, за да я слушате заедно и занапред.  Те могат да се превърнат в скъп спомен.
Пръстен или друго бижу – по-скъпо, но пък наистина завинаги и подсказва недвусмислено по-сериозни намерения. Може да се спрете на майсторска имитация или автентична изработка според джоба си. Не подарявайте обаче часовник или ръкавици, защото те предвещават раздяла!
Шоколадова изненада – кутия бонбони или шоколади е също доста изкусително, още повече че могат да се превърнат в споделен и по много вълнуващ начин изконсумиран подарък за празника!
Бельо! То може би е най-популярният подарък сред влюбените жени, макар и най-труден поради специфики като размерите…
Парфюм! Също труден и скъп избор, но пък много примамлив за нежната половинка.
Екскурзия за двама до екзотичен остров – най-скъпият, но може би и най-въздействащ подарък, предразполагащ към истинско преживяване на празника.
Свещник с комплект ароматни свещи – по-евтин вариант за подарък, но не по-малко вълнуващ и въздействащ в празничната нощ.
“Love” сувенири – с тях са пълни магазините – всевъзможни плюшени сърца, животни, възглавнички и какво ли още не.
Можете да опитате с нещо по-практично като козметика, дреха, рамка или албум за снимки.
Някои се спират на предмети с антикварна стойност, дребни, но много стилни, неща, които другаде не бихте могли да купите. Подаръкът става уникален и предназначен единствено за конкретния човек!
Ако все пак времето или възможностите не ви позволяват никое от горните предложения, можете да дарите просто един стих, целувка, усмивка и приятна вечер, дори нещо още по-вълнуващо, което не изисква ходене по магазините –  просто кажете едно: “Обичам те!”

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.