От света на киното и литературата

Любовни истории и чаша ирландски ликьор в Cinema City

За празника на влюбените – „Свети Валентин“, Cinema City кани всички на романтична среща, готин филм и питие в купидонска атмосфера.
В понеделник, 14-и, февруари Cinema City ще посрещне влюбените двойки в романтична атмосфера. Специално подбрани филми ще забавляват зрителите, като в репертоара има заглавие за всеки – за по-романтично настроените и за тези, които търсят „просто секс”.
И тази година, отчитайки интереса към киното в този специален ден, филмовите продуценти са се постарали да предложат богат тематичен репертоар – можете да видите различните „лица“ на любовта в „TILT”,“Просто секс”, “Сърцеразбивач”, “Как да разбера?”, „Бурлеска”.

Преди филма всички зрители ще получат питие, включено в цената на билета.

Малко повече за филмите: 

Просто секс“: Ема и Адам са приятели от детинство, които нямат време за срещи. Двамата решават да имат връзка, основана само на секса, но това не е толкова лесно, колкото изглежда.

 Сърцеразбивач“: Алекс е нает от богат бизнесмен да предотврати сватбата на дъщеря му. Освен краткият срок, пречка се оказват и чувствата, които на пръв поглед младите влюбени демонстрират.

 Как да разбера?“: Лиса се забъркава в сложен любовен триъгълник с мил финансист и чаровен бейзболист. Красивата блондинка трябва да разбере кой от двамата е истинската й любов.

 Тилт“: Сташ и приятелите му мечтаят да отворят бар с флипери и яка музика. Но случайната среща между Сташ и Беки прераства в страстна любов с непредвидими последици.

  Али е талантлива провинциалистка, която започва работа в западнал кабаретен клуб в Ел Ей. Дали новата танцьорка ще възвърне стара слава на клуба и ще намери в него любовта?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.