Новини

Какъв тип човек сте?

Оказва се, че предпочитанията ни към плодовете и зеленчуците могат да ни разкажат доста за характера и поведението ни спрямо партньора. Изберете една от комбинациите, дадени по-долу и разберете какво се крие зад избора ви…

Краставица и пъпеш. Комбинацията е типичен мъжки избор. Мъжете от този тип са храбри и спокойни, рядко се оставят да бъдат ръководени или да им се влияе. Сред тях има доста спортисти и пътешественици. Те приемат семейството сериозно, грижат се за жената до себе си, отговорни са и се стараят да изкарат достатъчно пари, за да осигурят издръжката на дома. Недостатък – не са много романтични.
Жените от този тип често са шефове, но семейният живот им куца. Не обичат да готвят, страхуват се от обвързване. Ако обаче някой мъж успее да спечели приятелството им, то ще е за цял живот.

Домат и пъпеш. Хората от този тип винаги са в добро настроение, весели, активни, комуникативни. Често прекалената им емоционалност може да доведе до житейски драми. Мъжете са прилично мързеливи, но и добри кулинари.
Жените са емоционални, обичат животните, държат много на дома си. Край тях винаги е приятно, уютно. Не са почитателки на интригите, но пък винаги казват това, което мислят. Искреността им е основна черта.

Краставица и диня. Постоянно изпадат в конфузни ситуации. Леко наивни, те не обичат да критикуват другите, но не дават и за тях самите да се каже нещо лошо. За мъжете от този тип може да се каже: „Спокойната вода брегът подкопава”. С такъв мъж ще живеете сякаш сте на ръба на вулкан – никога не знаете какво ще ви се случи утре.
Жените не обичат скандалите, но винаги са добре информирани и ако се наложи, използват информацията, с която разполагат, за да постигнат своето. Креативни, умни и работливи, те винаги постигат своите цели. Работят само това, което наистина им харесва.

Домат и диня. Хората от този тип са внимателни, спокойни, малко тежки при вземането на решения. Имат отличен вкус, обичат скъпи вещи. Мъжете обикновено се занимават с изкуство – музика, изобразително изкуство. Те са хора със сериозен опит. В личен план са егоисти.
Жените лесно се влюбват, страстни натури са, но и постоянни в избора си на партньор. Верни, нежни и грижовни.

Най-добрите съюзи се получават между:
мъж „краставица и пъпеш” и жена „краставица и диня”
мъж „домат и пъпеш” и жена „краставица и пъпеш”
мъж „краставица и диня” и жена „домат и диня”
мъж „домат и деня” и жена „домат и пъпеш”

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.