Новини

Кажи ми какво яде, за да ти кажа какъв е!

Казват, че любовта на силния пол минава през стомаха. Точно сега, по време на празниците, ви се удава възможност да разберете какъв е вашият партньор. Ако се нахвърли на препълнената с лакомства трапеза, но си взема само сладичко, значи е добър в леглото, ако „уважава“ само пържолките от коледното прасенце – все ще ви се налага…

Лакомник-мечтател: Обича шоколад, бонбонки, саралийки. Това е сигурен знак, че е добър любовник, че умее да разпалва страстите и никога няма да го забравите, ако се разделите. Ако ви е съпруг, тогава нещата стоят по друг начин. Ще ви е верен и ще се грижи за децата, но трудно ще носи отговорността за семейството. Достатъчно е да го глезите с малки сладички неща и няма да имате проблеми.
Месояд: Той не може да седне на масата, ако няма  сервирано нещо месно – кюфтенце, шницел, абе, мръвка! Този екземпляр е мъжествен, божествен любовник, особено ако е влюбен във вас. За него е важна същността на нещата – като съпруг ще обича децата, а вас ще отрупва с подаръци и внимание. Преуспяващ, щедър и добър. Трудно изслушва чуждите проблеми, защото е целеустремен. Ако все пак опитате да му помърморите, ще ви отреже с думите, че няма време.
Италиански тип: В менюто му задължително присъстват пица, спагети, лазаня и люти чушлета. Любопитен е както към пикантната италианска кухня, така и към по-пикантната любов. Но не очаквайте от него да се държи като италианец в леглото. Остава си нашенец, но пък е романтичен и темпераментен. Не му се сърдете, ако флиртува с други жени. Те го преследват, не той тях! Като приятел той е идеален утешител, познава добре женските чувства и умее да се справя с тях. И не се шашкайте, ако ви предложи секс с негова милост като средство срещу депресията!
Вегетарианецът: Започва деня си с овесени ядки и мляко… Какво да очаквате тогава от него? Е, не е лош любовник, но е комплексар. Ако не се притеснява, че го използвате, би могъл да бъде много нежен и внимателен. Когато предложи на някоя девойка да се омъжи за него, той е спонтанен и наистина я обича (поне в момента). Ако вие сте съпругата му, ще са ви необходими много търпение и любов. Би изслушал проблемите ви с готовност, но така ще драматизира нещата, че по-добре не ги споделяйте с него!
Кулинарен сноб: Поръчва онова, което в момента е модно. Без значение дали така нареченият кулинарен хит е раци с чеснов сос, или просто палачинки. Вкусно му е всичко, което се харесва в светските среди. Какво да очаквате от него? В леглото ще ви зашемети с нови идеи и пози, мислейки си, че е неотразим. Съпругата му е необходима с представителна цел. Не е способен да обича дълго и трайно.
Е, ако вашето мъжко съкровище не отговаря на нито една от посочените категории, просто го обичайте такъв, какъвто е. Защото нали знаете – ела, зло, че без теб по-зло…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.