Казват, че любовта на силния пол минава през стомаха. Точно сега, по време на празниците, ви се удава възможност да разберете какъв е вашият партньор. Ако се нахвърли на препълнената с лакомства трапеза, но си взема само сладичко, значи е добър в леглото, ако „уважава“ само пържолките от коледното прасенце – все ще ви се налага…

Лакомник-мечтател: Обича шоколад, бонбонки, саралийки. Това е сигурен знак, че е добър любовник, че умее да разпалва страстите и никога няма да го забравите, ако се разделите. Ако ви е съпруг, тогава нещата стоят по друг начин. Ще ви е верен и ще се грижи за децата, но трудно ще носи отговорността за семейството. Достатъчно е да го глезите с малки сладички неща и няма да имате проблеми.
Месояд: Той не може да седне на масата, ако няма  сервирано нещо месно – кюфтенце, шницел, абе, мръвка! Този екземпляр е мъжествен, божествен любовник, особено ако е влюбен във вас. За него е важна същността на нещата – като съпруг ще обича децата, а вас ще отрупва с подаръци и внимание. Преуспяващ, щедър и добър. Трудно изслушва чуждите проблеми, защото е целеустремен. Ако все пак опитате да му помърморите, ще ви отреже с думите, че няма време.
Италиански тип: В менюто му задължително присъстват пица, спагети, лазаня и люти чушлета. Любопитен е както към пикантната италианска кухня, така и към по-пикантната любов. Но не очаквайте от него да се държи като италианец в леглото. Остава си нашенец, но пък е романтичен и темпераментен. Не му се сърдете, ако флиртува с други жени. Те го преследват, не той тях! Като приятел той е идеален утешител, познава добре женските чувства и умее да се справя с тях. И не се шашкайте, ако ви предложи секс с негова милост като средство срещу депресията!
Вегетарианецът: Започва деня си с овесени ядки и мляко… Какво да очаквате тогава от него? Е, не е лош любовник, но е комплексар. Ако не се притеснява, че го използвате, би могъл да бъде много нежен и внимателен. Когато предложи на някоя девойка да се омъжи за него, той е спонтанен и наистина я обича (поне в момента). Ако вие сте съпругата му, ще са ви необходими много търпение и любов. Би изслушал проблемите ви с готовност, но така ще драматизира нещата, че по-добре не ги споделяйте с него!
Кулинарен сноб: Поръчва онова, което в момента е модно. Без значение дали така нареченият кулинарен хит е раци с чеснов сос, или просто палачинки. Вкусно му е всичко, което се харесва в светските среди. Какво да очаквате от него? В леглото ще ви зашемети с нови идеи и пози, мислейки си, че е неотразим. Съпругата му е необходима с представителна цел. Не е способен да обича дълго и трайно.
Е, ако вашето мъжко съкровище не отговаря на нито една от посочените категории, просто го обичайте такъв, какъвто е. Защото нали знаете – ела, зло, че без теб по-зло…