Психолог под възглавката

3 причини да отидете с мъжа си за риба

Петък е. Предстои един страхотен уикенд. Защо да не го прекарате с човека до вас? На открито… Може да ви се струва странно, че трябва да станете в 5.00 сутринта, но си струва. Повярвайте!
Риболовът е полезен за здравето. По време на риболов трябва внимателно да следите за движенията на поплавъка. Оказва се, че това е полезно за сърдечно-съдовата система. Спокойствието, в което се намирате, привежда в норма сърдечния ви ритъм и артериалното налягане. Свежият въздух влияе благотворно на целия организъм и е добра профилактика за мигрената. Освен това кислородът ускорява метаболизма, помага при безсъние, ободрява. Като добавим към това и ходенето пеша до водоема, което е добре за мускулите на краката и дупето, както и възможността за ласки сред природата – риболовът наистина може да бъде вълнуващ.

Риболовът е добър за психиката. Срещата с природата ще ви помогне да приведете в ред мислите си. Риболовът е хоби и като всяко хоби носи радост и помага да свалим стреса и напрежението. Шумът от течащата вода, ароматът на тревата и горските цветя – всичко това помага на организма да релаксира, да се зареди с позитивна енергия и да забрави за проблемите. Настъпва пълна хармония в отношенията с партньора. Смяната на обстановката също е „виновна” за това.

Съвместните занимания укрепват брака. Ако нямате общи любими занимания, ще ви бъде трудно да поддържате връзката си. Така освен любима, можете да бъдете за мъжа до вас и верен приятел. Сигурни сме, че след няколко риболовни уикенда ще настоявате да ходите по-често. А мъжът ви ще се хвали пред всичките си познати, че се е събрал с най-страхотната жена на света, която не само го радва у дома, но споделя и интересите му.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.