Новини

3 причини да отидете с мъжа си за риба

Петък е. Предстои един страхотен уикенд. Защо да не го прекарате с човека до вас? На открито… Може да ви се струва странно, че трябва да станете в 5.00 сутринта, но си струва. Повярвайте!
Риболовът е полезен за здравето. По време на риболов трябва внимателно да следите за движенията на поплавъка. Оказва се, че това е полезно за сърдечно-съдовата система. Спокойствието, в което се намирате, привежда в норма сърдечния ви ритъм и артериалното налягане. Свежият въздух влияе благотворно на целия организъм и е добра профилактика за мигрената. Освен това кислородът ускорява метаболизма, помага при безсъние, ободрява. Като добавим към това и ходенето пеша до водоема, което е добре за мускулите на краката и дупето, както и възможността за ласки сред природата – риболовът наистина може да бъде вълнуващ.

Риболовът е добър за психиката. Срещата с природата ще ви помогне да приведете в ред мислите си. Риболовът е хоби и като всяко хоби носи радост и помага да свалим стреса и напрежението. Шумът от течащата вода, ароматът на тревата и горските цветя – всичко това помага на организма да релаксира, да се зареди с позитивна енергия и да забрави за проблемите. Настъпва пълна хармония в отношенията с партньора. Смяната на обстановката също е „виновна” за това.

Съвместните занимания укрепват брака. Ако нямате общи любими занимания, ще ви бъде трудно да поддържате връзката си. Така освен любима, можете да бъдете за мъжа до вас и верен приятел. Сигурни сме, че след няколко риболовни уикенда ще настоявате да ходите по-често. А мъжът ви ще се хвали пред всичките си познати, че се е събрал с най-страхотната жена на света, която не само го радва у дома, но споделя и интересите му.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.