Новини

Секс на работното място?

Преди да пламнете, помислете дали няма да изгорите като много други преди вас
Вие сте готина – като човек, като жена. Достигнали сте определена позиция в йерархията на фирмата, шефът ви се доверява, стоите до късно вечер. И защото ви харесва, и защото напоследък личният ви живот май се е съсредоточил зад стените на офиса. И изведнъж… Бум! Вдигате очи от бюрото си, поглеждате към стоящия срещу вас добре облечен представител на силния пол и какво виждате? Привлекателен, на средна възраст, образован, интелигентен, с възможности… Мъж. Точно това, от което имате нужда.
И тук има два варианта. Първият е – този пленил сетивата ви екземпляр да е бил толкова залюхан през последните няколко години, колкото и вие, и все още да не си е намерил кой да му харчи парите. Шансовете ви са 20 на 80. Вторият вариант е по-разпространен – той вече си има семейство, но прекарва толкова време в офиса, че е забравил как изглежда жена му по бельо, а децата вижда само по празниците, за да им даде купените от вас или секретарката подаръци. Естествено, вас ви устройва първият вариант. Но нещата невинаги стават така, както ги искаме… Знаете, че има съпруга, но и знаете, че са се оженили много отдавна, почти деца, че тя е много под нивото му (за разлика от вас) и сте сигурни, че той ще я зареже, ако почувства силата на вашата преданост и любов. Скъпият му парфюм ви омайва, чарът му ви покорява и без да се усетите, вие вече сте негова любовница. С пълната убеденост, че след месец-два ще можете да се нанесете у тях, защото той ще изгони жена си, след като й поиска развод. Такива случаи съществуват, но те са тъй нищожно редки, че не си струва да затъвате в блатото. Защото там може да срещнете още поне една-две наивни жабки, които са се надявали да станат принцеси! Така че според мен не си струва да откопчавате панталона на шефа или колегата си, ако знаете, че има кой да проверява ризите му за следи от червило. Все пак малко женска солидарност не е излишна, нали?
Ако все пак ви се иска чак толкова много да го „пробвате“, можете да си го позволите само ако сте сигурна 100%, че го правите без задни мисли – без надежда за връзка и коледни подаръци. Просто и единствено – секс. Така може, макар че е малко мръснишко. Но пък защо да не побеждаваме дявола със собствените му номера?
Ако шефът (колегата) ви е свободен, не бързайте. Със сигурност има поне 10 пиявици, които чакат удобен момент да се лепнат за джоба и джипа му. Защо си мислите, че вие сте нещо повече от тях? Преди да пламнете, проверете колко невинни души са изгорели по пътя преди вас. И дали някоя от тях не седи на съседното бюро. Ако става въпрос за началника ви, подозрителна би била и някоя младичка сътрудничка, бременна или с малко дете и без мъж. Особено ако в деня за заплата или аванс тя взема повече пари от вас, въпреки че ведомостта „казва“ друго. И така, сексът сам по себе си е по-безопасен от любовта, стига да внимавате – да не се разчуе и да влезете в устите на клюкарите, да не хванете някоя болест или пък да не забременеете!
Не казвам, че не е възможно да се окаже, че шефът (колегата) ви е идеалният мъж за вас, че двамата ще откриете чудния свят на любовта, ще вдигнете голяма сватба и ще заживеете щастливо с 2-3 дечица. Може и така да стане. Макар че великите разказвачи на приказки са живели в далечни времена. Днес на мода са сапунките.
Но дали ще е секс или любов, или пък и двете (защо не), опичайте си ума. Човек веднъж става за резил, обаче после дълго време говорят за това.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.