Новини

Клуб 30+

На коя среща?
Има ли неписани правила, които да забраняват на Ева да отведе Адам в леглото още щом го види?

За мъжете подобни етични кодекси не съществуват. Даже се смята за невероятен успех, когато някой успее да „забие“ поредното гадже и да му покаже последните сатенени чаршафи, които майка му му е купила! Що се отнася до Ева, предразсъдъците по тази тема са стари колкото света. „Не може така, мама, какво ще си помисли момчето, ако още преди да си му запомнила името, видиш долните му гащи?!“… Сигурно сте чували тези или подобни думи. Питали ли сте се обаче защо трябва да правим разлика между Ева и Адам по отношение на морала? Според мен излишен е и спорът кой кого е съблазнил. Ако двама души се харесват, ако усещат, че нещо ги тегли един към друг, то етиката, моралът и общественото мнение са без значение. Пък и някак си ме дразни фактът, че има словосъчетание „лека жена“, а за „лек мъж“ досега не съм чувала.
Ако вземем предвид обществените критерии, важащи за Ева, то броят на „леките“ представители на силния пол на земята трябва да е няколко пъти по-голям от броя на леките коли. За какво тогава иде реч?
Искам да кажа, че нито една жена не трябва да се чувства виновна за това, че е поканила в спалнята си мъжа, когото харесва. Независимо дали това е станало на първата, втората или десетата среща. Важното е какво е искала тя и дали се е чувствала добре. Ако пък самият мъж й намекне нещо по темата, добре е да се изяснят от самото начало, иначе ще имат проблеми до самия край. Адам трябва да приема Ева като равностоен партньор не само в офиса, кухнята, но и в спалнята. Иначе по-добре да си вземе кукла от силикон!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.