Новини

Кое е романтично за мъжете?

И то не само по празниците, а по принцип… В случай че искате да му поднесете изненада, помнете, че по-важно е на него да му хареса, а не на вас.

Облечете се специално за него: Спомняте ли си, че преди много, много време любимият ви подари бельо, което сложихте само един път и после прибрахте дълбоко в гардероба? Време е да го извадите, ако искате да го изненадате приятно. Много рядко жените се обличат така, както се харесва на половинките им. Оставете го да ви избере бельо или блузка, които той намира за секси и я носете често, ще го зарадвате.
Докосвайте го навсякъде, по всяко време: Не става въпрос нито за секс, нито за масаж, а за чисто докосване. Дали ще си играете с крака под масата, или ще се опрете на рамото му, когато минавате зад стола му, не е важно. Мъжете намират допира на жената, която обичат, за много успокояващ и затрогващ жест. Ако имаше речник на докосванията, определено в него щеше да пише, че чрез такъв вид докосване жената казва на мъжа: “Аз те приемам, обичам те.”
Оставете го да излезе сам с приятелите си: Това не прилича много на романтичен жест, защото всъщност вие не присъствате в него, но и представа си нямате колко признателен ще бъде мъжът ви, че сте го “пуснали” да се повесели с приятелите си. Освен това подобен жест показва, че му имате доверие, което е най-основната “съставка” за една силна и дълбока връзка.
Напомнете му за себе си, докато е на работа: Но с мярка! В никакъв случай не ходете изненадващо в офиса му,  защото може да се окаже пагубно за предстоящата му важна среща или да направи лошо впечатление на шефа му. Неженените мъже смятат работното си място за светая светих и не искат да смесват лични и професионални емоции. Когато връзката ви се задълбочи, сами ще усетите дали му е приятно или не да си говорите по телефона от офиса или да има ваша снимка на бюрото си. Ако сте женени обаче, новините от дома ще го успокоят и ще му припомнят по приятен начин, че работата му има смисъл.
Покажете му, че го смятате за силен и умен: Мъжете много трудно изразяват на глас чувствата си, но обичат от време на време да слушат хубави неща за себе си от жената, която обичат. Покажете му, че го цените като мъж, като подкрепа, като приятел, като баща на децата ви – това наистина е важно.
Организирайте  романтична среща: Направете нещо, което ще се отрази добре и на двама ви. Отидете на концерт на известна група, починете си за два дни в планината, просто нещо, за което и двамата мечтаете от много време. Запомнете – и двамата.
Направете секса специално събитие: Припомнете си всички екзотични места, на които сте правили секс в началото на връзката ви. Преместете се от омръзналото ви до смърт легло и ще видите как това ще има невероятен положителен ефект върху секса и връзката ви като цяло.
Подарете му билети за мача на любимия му отбор: Съобразете се с вкуса и желанията на партньора си, когато му избирате подарък. Той ще се зарадва много повече на билет за финала на футболното първенство, отколкото на много скъп подарък.
Направете му стриптийз: Тук няма нужда от обяснения защо, нали?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.