Новини

Кой как обича според зодията

Овeн. Не изживява драматично сърдечните си разочарования. Предприемчивостта и жизнеността гo тласкат към нови любовни завоевания. По-добре е да не прекъсва връзката си веднага, щом установи, че сe е обвързал не с когото трябва. В живота на Овена еротиката играе важна роля и завладява целия спектър от чувства. Ще трябва много да внимава да не изпаднe в прекалено голяма зависимост от собствените си движещи сили. Ако се оглежда за нов партньор, добре е да знаe, че са подходящи Лъв, Стрелец, Близнаци, Везни или Водолей. Хората от тези зодии лесно се приспособяват към изискванията на Овена за повече лична свобода.

Телец. Вкопчва се в обекта на своите желания и изпада в дълбока депресия, когато престанaт да гo обичат. Може би точно неудържимата им привързаност и ревност стават причина за разрива. Вродената им интелигентност, гордостта и оптимизмът ще им помогнат. Не си струва да се втурват слепешката в обятията на първия срещнат, който е готов да ги утеши. Хората от огнените и въздушните зодии не подхождат на Телците, защото не споделят материалните им интереси. Подходящи за тях са земните знаци – Дева, Козирог, както и водните Риби и Рак.

Близнаци. Жизнерадостният Близнак се отърсва бързо от разочарованието и в повечето случаи хвърля око на някой нов обект. Ако обаче Близнакът външно демонстрира печал, със сигурност вътрешно вече се подготвя за следващото си приключение. Бракът не е начело в списъка на важните му цели. За Близнака необвързващите флиртове са солта на живота. Представителите на тази зодия се разбират най-добре с Везни, Водолей и Лъв.

Рак. Ако преживее любовно разочарование, ще му трябва доста време, докато го превъзмогне. Той е много чувствителен и трудно ще се справи с мъката си. Ще размишлява непрестанно за миналото и ще тъжи за изгубената любов. За щастие той е много решителен и когато най-сетне спре поглед върху някаква нова цел, цялото му внимание ще се съсредоточи върху нея. Партньорите от зодия Скорпион или Риби са най-подходящи да осигурят стабилност и спокойствие на Рака.

Лъв. Със своя страстен темперамент той се привързва в повечето случаи много силно към обекта на своите желания. Уверен е в силата на своята любов и не проумява, че всичко има край. Колкото и много да го боли обаче, Лъвът веднага ще се втурне към ново преживяване, защото  не може да живее без любов и еротика. Подходящите партньори за него са представителите на огнените зодии – Овен, Стрелец, Близнаци, Везни.

Дева. Справя се трудно с пораженията, особено потискащо й действа, че се е провалила като любовен партньор. Хладнокръвна и леко резервирана, тя и без това трудно влиза в досег с околните и се притеснява много, че всичко трябва да започне от самото начало – още от търсенето на партньор. Вниманието на Девата трябва да бъде насочено към земните знаци – Телец, Козирог, чиито представители могат да оценят много високо чувството й за ред.

Везни. Изпадат в задънена улица, когато имат неуспех във връзката. Като поклонници на красивото, представителите на тази зодия се взират прекалено много във външността на човека до себе си. Вълнуват се от неговите физически качества и от обществения му престиж. Добри партньори за Везните са Близнаците и Водолеите, защото имат почти еднакви интереси с тях. Овенът, Лъвът и Стрелецът също са приятна партия, но само след известно привикване.

Скорпион. Придирчив в любовта, настроен собственически и много ревнив. С тези си качества Скорпионът лесно стига до конфликти и до окончателно скъсване. Единственото разрешение на проблема за него е да се впусне интензивно в нова връзка. Добри партньори за него са Раците и Рибите.

Стрелец. Той е достатъчно голям реалист, за да си даде сметка след някое разочарование, че тази любов никога не е трябвало да започва. Най-вероятно е да продължи приятелството си с човека, с чиято помощ е добил полезен житейски опит, а и огорчението му е напълно чуждо като състояние. Трайното щастие би могло да го споходи в партньорството с хора от зодия Овен и Лъв. Многобройните общи интереси и занимания ще се окажат добра предпоставка за това.

Козирог. Разочарованието в чувствата би могло да извади Козирога напълно от душевното му равновесие. Прекратяването на любовната връзка за него е личен провал, който той не може да си прости. Представителите на тази зодия имат нужда от колкото се може по-скорошна нова любовна връзка, за да забравят претърпяното поражение и да си възвърнат своята самоувереност и добро самочувствие.

Водолей. Прекомерната откровеност на Водолея най-често води до скъсване на любовната му връзка. Но това не би го разтревожило особено. Като типичен авантюрист той веднага ще се впусне в ново приключение. Ако обаче изпита желание за брак, тогава ще трябва да стои по-далеч от Девите и Скорпионите, чието вечно критикарство ще се окаже непоносимо за него. За Водолея са подходящи връзките с Близнаци и Везни, които споделят многостранните му духовни интереси.

Риби. Рибите трудно идват на себе си, след като скъсат любовната връзка, на която са се отдали с цялото си същество. За тях не е никак лесно да насочат интереса си към друг човек. Единственото, което би могло да им помогне, е здравият им разум. По природа подозрителни и притеснителни, те непрекъснато се страхуват да не би да ги оставят на произвола на съдбата. И в същото време притежават загадъчна привлекателна сила за другия пол!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.