Лайфстайл

Любовна нумерология: За двойките, които живеят съвместно, и за необвързаните

Открийте вашето число. Съберете числата от датата и месеца на раждане и прибавете числото 6 (сбор от 2+0+2+2=6). Ако сте родени на 19.07 – 1+9+0+7+6=23,  тоест 2+3=5. Вашето число е 5.

Ако вашето число е 1: Отношенията през настоящата година ще са много топли. Покажете на партньора, че се нуждаете от вниманието му. Бъдете по-смели в изразяване на сексуалните си желания. За необвързаните – предстоят ви страстни нощи, които ще ви накарат да се почувствате на седмото небе от щастие и ще потвърдят умението ви да прелъстявате. В обществения живот – ще берете плодовете от положения преди това труд и ще ви предстоят успехи, които ще ви донесат голямо удовлетворение.


Ако вашето число е 2: Интуицията и великодушието винаги са ви давали възможност да намерите подходящите изрази и да запазите добрия тон при решаването на всяка сложна ситуация. За необвързаните – търсите партньор, но не бива много да чакате. Отговорете си на въпроса какво точно искате. В обществения живот често се престаравате. Опитайте се да се поотпуснете и да канализирате енергията си.


Ако вашето число е 3: Мечтаете си за повече свобода, повече спонтанност в отношенията. Желанията ви ще бъдат разбрани! Следвайте интуицията си, поели сте по правилния път. За необвързаните – можете да кажете сбогом на несигурността, която ви парализира. Бъдете по-смели и няма да съжалявате. В обществения живот – известна яснота ще направи намеренията ви по-осъществими. Внимание – контролирайте разходите си!


Ако вашето число е 4: Няма смисъл да си задавате много въпроси. Оставете се на близките да ви водят и въведете малко повече ред в чувствата си, които са доста объркани в настоящия момент. За необвързаните – не вземайте насериозно неблагоприятното отношение на някой член от семейството ви. Изживявайте спокойно чувствата си, без притеснение. В обществения живот, въпреки че се ползвате с известни улеснения, ще трябва здраво да работите, за да постигнете целите, които сте си поставили.


Ако вашето число е 5: Сърцето ви е напълно объркано и не знаете какво да правите. Не се поддавайте на паника. Отдъхнете си и изчакайте нещата да се уталожат. Ще вземете окончателно решение по-късно. За необвързаните – дайте заден ход, ако партньорът ви досажда. Ще имате възможност да направите необходимото и да намерите по-подходящ. В обществения живот – приемете го с усмивка. Дори понякога дните да са трудни, това ще бъде само временно.

Ако вашето число е 6: Връзките между вас укрепват. След като диалогът вземе приоритетно място в тях, всичко ще стане много по-лесно. Продължавайте по същия начин. За необвързаните – преживявате много активен период и не знаете в каква посока да наблегнете повече. Имате безброй срещи и сте много затруднени в избора. В обществения живот – ще постигнете целите си в съгласие с обкръжаващите ви. Щом се освободи желаното от вас място, не го изпускайте!


Ако вашето число е 7: Намирате се в най-добрата си  форма. Доброто ви настроение е заразно и близките ви са облагодетелствани от това. За необвързаните – много приятели, но малко любов. Не можете да намерите най-доброто за вас място, но това е само временно. В обществения живот – идеите ви се възприемат много добре, моментът е благоприятен и за вас. Каквото предприемете, ще бъде напълно успешно, не се колебайте.


Ако вашето число е 8: Внимавайте какво правите. Може да засегнете партньора по невнимание. Направете усилие и бъдете по-умерени. За необвързаните – енергията ви е смущаваща, постарайте се да я обуздаете. В обществения живот – ще имате доста неприятности, но те постепенно ще отзвучат, не се задълбочавайте прекалено.


Ако вашето число е 9: Партньорът ви иска единствено да си останете жената, в която се е влюбил. Престанете да усложнявате живота и на двама ви. За необвързаните – една среща ще ви принуди да промените намеренията си, ще промени навиците ви. Ще ви бъде много приятно, но не се увличайте. В обществения живот – избягвайте ситуациите, които могат да ви върнат при лоши спомени от миналото.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.