Лайфстайл

Любовна нумерология: За двойките, които живеят съвместно, и за необвързаните

Открийте вашето число. Съберете числата от датата и месеца на раждане и прибавете числото 6 (сбор от 2+0+2+2=6). Ако сте родени на 19.07 – 1+9+0+7+6=23,  тоест 2+3=5. Вашето число е 5.

Ако вашето число е 1: Отношенията през настоящата година ще са много топли. Покажете на партньора, че се нуждаете от вниманието му. Бъдете по-смели в изразяване на сексуалните си желания. За необвързаните – предстоят ви страстни нощи, които ще ви накарат да се почувствате на седмото небе от щастие и ще потвърдят умението ви да прелъстявате. В обществения живот – ще берете плодовете от положения преди това труд и ще ви предстоят успехи, които ще ви донесат голямо удовлетворение.


Ако вашето число е 2: Интуицията и великодушието винаги са ви давали възможност да намерите подходящите изрази и да запазите добрия тон при решаването на всяка сложна ситуация. За необвързаните – търсите партньор, но не бива много да чакате. Отговорете си на въпроса какво точно искате. В обществения живот често се престаравате. Опитайте се да се поотпуснете и да канализирате енергията си.


Ако вашето число е 3: Мечтаете си за повече свобода, повече спонтанност в отношенията. Желанията ви ще бъдат разбрани! Следвайте интуицията си, поели сте по правилния път. За необвързаните – можете да кажете сбогом на несигурността, която ви парализира. Бъдете по-смели и няма да съжалявате. В обществения живот – известна яснота ще направи намеренията ви по-осъществими. Внимание – контролирайте разходите си!


Ако вашето число е 4: Няма смисъл да си задавате много въпроси. Оставете се на близките да ви водят и въведете малко повече ред в чувствата си, които са доста объркани в настоящия момент. За необвързаните – не вземайте насериозно неблагоприятното отношение на някой член от семейството ви. Изживявайте спокойно чувствата си, без притеснение. В обществения живот, въпреки че се ползвате с известни улеснения, ще трябва здраво да работите, за да постигнете целите, които сте си поставили.


Ако вашето число е 5: Сърцето ви е напълно объркано и не знаете какво да правите. Не се поддавайте на паника. Отдъхнете си и изчакайте нещата да се уталожат. Ще вземете окончателно решение по-късно. За необвързаните – дайте заден ход, ако партньорът ви досажда. Ще имате възможност да направите необходимото и да намерите по-подходящ. В обществения живот – приемете го с усмивка. Дори понякога дните да са трудни, това ще бъде само временно.

Ако вашето число е 6: Връзките между вас укрепват. След като диалогът вземе приоритетно място в тях, всичко ще стане много по-лесно. Продължавайте по същия начин. За необвързаните – преживявате много активен период и не знаете в каква посока да наблегнете повече. Имате безброй срещи и сте много затруднени в избора. В обществения живот – ще постигнете целите си в съгласие с обкръжаващите ви. Щом се освободи желаното от вас място, не го изпускайте!


Ако вашето число е 7: Намирате се в най-добрата си  форма. Доброто ви настроение е заразно и близките ви са облагодетелствани от това. За необвързаните – много приятели, но малко любов. Не можете да намерите най-доброто за вас място, но това е само временно. В обществения живот – идеите ви се възприемат много добре, моментът е благоприятен и за вас. Каквото предприемете, ще бъде напълно успешно, не се колебайте.


Ако вашето число е 8: Внимавайте какво правите. Може да засегнете партньора по невнимание. Направете усилие и бъдете по-умерени. За необвързаните – енергията ви е смущаваща, постарайте се да я обуздаете. В обществения живот – ще имате доста неприятности, но те постепенно ще отзвучат, не се задълбочавайте прекалено.


Ако вашето число е 9: Партньорът ви иска единствено да си останете жената, в която се е влюбил. Престанете да усложнявате живота и на двама ви. За необвързаните – една среща ще ви принуди да промените намеренията си, ще промени навиците ви. Ще ви бъде много приятно, но не се увличайте. В обществения живот – избягвайте ситуациите, които могат да ви върнат при лоши спомени от миналото.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.