Лайфстайл

Жени, не правете така!

Установите ли празнини в знанията му, не му натяквайте, защото мъжете се дразнят много от подобни „засечки“. Обикновено те се съсредоточават в една област, например техника, бизнес, право – изобщо в своята тясна специалност, и не обръщат много внимание на общата си култура. Не се вторачвайте в пропуските му, особено ако сте в компания на други хора, приятели, колеги, това ще го разгневи.

Не прекалявайте с личните разходи. Мъжете се дразнят, когато жените харчат с широки пръсти за фризьор, козметика, тоалети, аксесоари и други подобни нужди. Повечето от тях считат, че това са големи и излишни разходи. Ако не можете да ги ограничите, научете се, доколкото е възможно, просто да ги скривате от него.

Внимавайте с „отклоненията“. Случват се, разбира се. Всяка втора жена е криввала от правия път. Поне така говорят статистиките в Европа и Америка. Много Еви се впускат, без да се замислят, в някоя дребна авантюра, най-често просто флирт, а после съжаляват. Важното е той да не разбере и това да не стане повод за скандали! Мъжете много трудно понасят измаменото доверие и особено нараненото  честолюбие. Онова, което за нея е било само флирт или мимолетна игра, за него може да се превърне в истинска катастрофа и той да не го преглътне до  края на дните си. Мъжете по принцип не понасят конкуренцията – запомнете добре това. „Как е било с другия?“, пита се той и се спасява от всяко сравнение. За да си отмъсти, често си търси реванш в подобна авантюра.

Не се хвалете, когато имате таен обожател. Ще спечелите, ако си мълчите. Повечето господа се дразнят от подобна ситуация. Просто не забравяйте, че мъжете са доста ревниви по природа, веднага си представят креватни сцени, дори вашият „таен“  да е въображаем. Не забравяйте: прекалената откровеност унищожава любовта.

Никога не обиждайте семейството и приятелите му. Всяка критика ужасно наранява и изнервя повечето мъже. Не си позволявайте да говорите отрицателно за родителите и близките му. Помислете си дали вашите роднини са безгрешни и дали той също няма право да бъде недоволен за нещо от тях. Дискусиите по този въпрос само могат да засилят напрежението, което понякога води и до развод.

Когато не сте доволни от себе си. Не казвайте: „Напълняла съм“, „Погрозняла съм“. Непрекъснатата самокритика и самосъжаление дразнят мъжа. Ако той ви обича, няма да гледа сериозно на вашите недостатъци, а ще се радва на качествата ви. Старайте се по косвен или пряк начин да изтъквате своите положителни черти, за да поддържате емоционалния градус висок. Повтаряйте си, че сте човек с немалко добри качества, че притежавате достатъчно чар и привлекателност, и ще успеете. Недоволните само губят.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.