Щастливи заедно

Любовта има нужда да бъде глезена

От почти три години съм майка. И животът ми коренно се промени. Обожавам сина си, той мен – също. С таткото сме от повече от 15 години. Връзката ни е имала много спадове и възходи, скандали, една сериозна раздяла. Взела съм си много поуки, но едва сега, когато станах майка, разбрах, че всяка връзка – независимо дали е с мъж, жена или детето ви, има нужда от глезотийки. Така тя ще запази своята свежест и винаги ще носи много любов.

И мъжът има нужда от постоянно гушкане. Това, че сте заедно от „100 години“, не означава, че не трябва да се гушкате и целувате, където решите и ви се прииска. Тъкмо обратното. Колкото по-често показвате на света, че обожавате мъжа до вас, толкова повече той ще ви обича и следва.

И мъжът има нужда от подаръци и изненади. Разбира се, жената също:) Не е нужно да е нещо скъпо и специално. Важното е да е избрано със сърце и с идея.

И мъжът има нужда от внимание. СПЕЦИАЛНО! Само за него, не покрай детето, приятелите, между другото. Въпреки недоспиването, въпреки проблемите.

И мъжът има нужда от своите моменти, в които другите нямат значение, дори детето. Това не означава, че сте лоша майка! Напротив, колкото по-здрава е връзката ви с таткото, толкова по-щастливо ще бъде детето.

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.