Щастливи заедно

Любовта има нужда да бъде глезена

От почти три години съм майка. И животът ми коренно се промени. Обожавам сина си, той мен – също. С таткото сме от повече от 15 години. Връзката ни е имала много спадове и възходи, скандали, една сериозна раздяла. Взела съм си много поуки, но едва сега, когато станах майка, разбрах, че всяка връзка – независимо дали е с мъж, жена или детето ви, има нужда от глезотийки. Така тя ще запази своята свежест и винаги ще носи много любов.

И мъжът има нужда от постоянно гушкане. Това, че сте заедно от „100 години“, не означава, че не трябва да се гушкате и целувате, където решите и ви се прииска. Тъкмо обратното. Колкото по-често показвате на света, че обожавате мъжа до вас, толкова повече той ще ви обича и следва.

И мъжът има нужда от подаръци и изненади. Разбира се, жената също:) Не е нужно да е нещо скъпо и специално. Важното е да е избрано със сърце и с идея.

И мъжът има нужда от внимание. СПЕЦИАЛНО! Само за него, не покрай детето, приятелите, между другото. Въпреки недоспиването, въпреки проблемите.

И мъжът има нужда от своите моменти, в които другите нямат значение, дори детето. Това не означава, че сте лоша майка! Напротив, колкото по-здрава е връзката ви с таткото, толкова по-щастливо ще бъде детето.

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.