Щастливи заедно

Любовта трае колкото решим…

Имаше един автор, който написа една книга, че любовта трае три години. Но, скъпи мои, любими приятели, любовта няма срок на годност. Тя е като перата на птиците. Ако се грижите добре за нея, ще ви служи вечно. Докато сърцето бие.

Искам да кажа, че любовта може да трае и 103 години, ако ние искаме тя да бъде жива и я поддържаме такава.

Няма нищо, което да се подразбира в живота. Дори и любовта. Всяко нещо иска своята доза внимание и грижа. Особено любовта.

И ако вие полагате усилия в тази посока, вашата любов ще продължи толкова, колкото вие и партньорът ви желаете. Но… Винаги и има едно но:) Нужни са усилия. Независимо колко сте уморени, изнервени, колко денят ми е бил напрегнат и неусмихнат, любовта иска нежност, обгрижване, нежно погалване, целувка и усмивка. Иска изненада, закачка, малко кокетност, малко секс, дори в докосванията. Не го забравяйте.

Пуснете ли се по надолнището със „сега не мога“ или „той ще ме разбере“, любовта ви ще придобие супер ограничен срок на годност. И да знаете, трудно се готви вкусно ястие от вече развалени продукти. Затова правете нещата навреме.

Винаги намирайте време за човека до себе си. Дори да сте супер уморени. Изтощени. Дори да ви е лошо. Любовта не обича да бъде неглижирана. Тя иска да е в центъра на вниманието. Защото е специална.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.