Новини

Мъжете са по-романтични…

Изследване на британски учени установи, че представителите на силния пол ценят любовта повече, отколкото дамите предполагат… Именно чувствата са тези, които определят степента на задоволеност и удовлетвореност от секса. Ако жената обича своя партньор и се намира на една и съща емоционална вълна с него, той може да получи стопроцентово удоволствие.
50% от мъжете коментират, че любовта е най-важният фактор, влияещ на секса, а 40% – че могат да получат оргазъм само тогава, когато правят секс с любимата жена, защото емоциите им са по-наситени, а чувството на блаженство продължава повече от половин час. Какво мислят дамите? Според 66% от тях може да се изпита удоволствие и без любов. Толкова са отговорилите, че са правили секс с непознат и страшно им е харесало…
Съдейки по резултатите от изследваните, учените стигнали до извода, че мъжете имат по-голяма нужда от емоционален контакт, отколкото жените. Повечето представители на силния пол обръщат внимание на емоциите, на чувствата, отколкото на красотата или фигурата.
Мъжете мечтаят за… любов! Често пишем, че представителите на силния пол имат нужда да бъдат ценени и обичани. Те имат нужда от възхищението, признателността, искрения интерес на своите партньорки. Когато един мъж е щастлив и знае, че е важен и значим за жената до себе си, той е способен на чудеса!
Мъжете разбират кога една жена ги използва, чувстват и кога ги обича истински. Емоционалната им връзка с партньорката, щастливият сексуален живот и чувството, че са обичани, им помагат да достигнат висоти в социален план. Не забравяйте това, скъпи момичета!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.