В живота има трудни моменти. Такива, за които ни се иска никога да не са били. Но се налага да ги „прочетем“. Също, както задължителната литература в училище. Когато обаче в една връзка нещата не вървят, можем да спрем да се мъчим и да минем напред. Към следващото ниво. И не се притеснявайте, ако трябва да започнете отначало. Не стойте с някого само, защото иначе ще трябва да сте сами, защото после трябва да търсите отново партньор, да ходите по срещи… Комфортът, който имате, е абсолютно илюзорен и нереален. Да, може известно време да бъдете сами. Но ще бъдете щастливи. И свободни. И тогава новата любов по-лесно ще ви открие.

Животът е пълен с избори. С варианти. С епизоди, които могат да променят тотално сценария. Възползвайте се. Рискувайте. Изпивайте всяка среща до дъно. Не оставяйте неизказани неща. Животът е пълен с изненади. С приятни хора. С възможности. Скачайте. Надолу с главата. Адреналинът ще ви замае, но чувството е невероятно. Да усетите, че живеете. Че кръвта ви се движи. Че сърцето ви бие. Че душата ви пее.

Заместителите са удобни, но само привидно. Те спират положителната енергия на промяната. И ни пречат да бъдем истински щастливи.

А ние всички искаме да бъдем щастливи, нали?