Психолог под възглавката

Открийте сродната си душа, не се мъчете със заместители

В живота има трудни моменти. Такива, за които ни се иска никога да не са били. Но се налага да ги „прочетем“. Също, както задължителната литература в училище. Когато обаче в една връзка нещата не вървят, можем да спрем да се мъчим и да минем напред. Към следващото ниво. И не се притеснявайте, ако трябва да започнете отначало. Не стойте с някого само, защото иначе ще трябва да сте сами, защото после трябва да търсите отново партньор, да ходите по срещи… Комфортът, който имате, е абсолютно илюзорен и нереален. Да, може известно време да бъдете сами. Но ще бъдете щастливи. И свободни. И тогава новата любов по-лесно ще ви открие.

Животът е пълен с избори. С варианти. С епизоди, които могат да променят тотално сценария. Възползвайте се. Рискувайте. Изпивайте всяка среща до дъно. Не оставяйте неизказани неща. Животът е пълен с изненади. С приятни хора. С възможности. Скачайте. Надолу с главата. Адреналинът ще ви замае, но чувството е невероятно. Да усетите, че живеете. Че кръвта ви се движи. Че сърцето ви бие. Че душата ви пее.

Заместителите са удобни, но само привидно. Те спират положителната енергия на промяната. И ни пречат да бъдем истински щастливи.

А ние всички искаме да бъдем щастливи, нали?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.