Красота

POISON GIRL: « I am not a girl, I am poison»

DIOR_POISON_MKO_151029_02_F39Poison е повече от парфюм. Това е история на женствеността Dior. Аромат с нотки на скандал. Привличането на сетивата е толкова силно, съблазнително и обезпокояващо в еднакви количества. „No Smoking, No Poison,“ пише на табелата в ресторантите в New York…

Днес митът е пресъздаден във велик нов парфюм на Dior.
Жената на Dior e провокативна, а посланието й е изказано ясно и високо: „I AM POISON!“ Нейният парфюм е нейният подпис.
Изпълнена с живот и дързост: секси, нахална, уверена.
Парфюмът на съвременното момиче, което изпълнява собствените си желания, без задръжки. Няма нужда тя да завюва свободата си. Тя е свободна по рождение.

« Poison Girl е моментално разпознаваем, той е безкомпромисен подпис“, казва Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец

 

poizonПлодовите въвеждащи нотки на горчив портокал карат устните да преглъщат. Този съживяващ, леко кисел старт препуска към сладострастната красота на роза и комуникира с уникалната чувствена тонка бийн от Венецуела. Това апетитно кафяво зърно от ванилия е с обгръщащо очарование, обагрено от щипка горчивост. Ванилията и бадемът са като кашмир в този безпощаден призив за сетивата…В сладката й закръгленост лежат неочаквани нотки, които дразнят леко и обезпокояват трайно. В допълнение, щипка ванилия се появява в Poison Girl, за да подчертае още по-добре неустоимия чар. В хармония с този нежен капан, нотка от ароматен балсам примамва и успокоява.
Накрая основата е облечена в комфортно дървесна и едновременно могъща и млечна чувственост на санталово дърво от Шри Ланка.

В Poison girl лежи богато сърце, в което розата е кралица. Одухотворената и експресивна есенция от роза Дамасена е съчетана с роза Абсолю от Грас, това е квинтесенцията на цветен и магичен спомен за Франсоа Демаши.

 

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.