Лайфстайл,Любопитно

Нова процедура увеличава удоволствието

Фолк певицата Нанси изненада Милен Цветков с разказ за процедура, която си е направила наскоро. Интервенцията дава шанс на жената да получи повече оргазми и сексуално удоволствие по време на полов акт.

Съвсем наскоро Нанси се подложила на примамливата процедура, която в момента е хит сред богатите и известните зад океана. Нарича се „оргазъм шот“.

И така какво представлява т.нар. инжекция O-Shot? Простичко и ненаучно обяснено става въпрос за инжектиране на собствена кръв, взета от ръката, прекарана през специална центрофуга и превърната в плазма. Инжектира се в точно определени точки на вагината. Гарантира по-добър, качествен секс с повече удоволствие.
Причините, които карат дамите, да поискат да направят процедурата са различни – липса на сексуално желание, липса на удоволствие от акта… Първоначално създателят на o-shot – д-р Чарлз Ръналс, е използвал метода за обновяване клетките на лицето (една от звездните фенки на процедурата, известна като вампирски лифтинг, е Ким Кардашиян).
След това установил, че процедурата може да бъде приложена и в други части от тялото. Като вагината. Освен засилване на удоволствието и увеличаване броя на оргазмите, o-shot помага при проблеми с уринирането, влагалищна сухота (подобрява вагиналния баланс).

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.