Новини

Оставете стреса пред входната врата, за да се насладите на секса!

Безспорно стресът е най-големият  унищожител на удоволствието в леглото. Ако обаче знаете какво го предизвиква, можете съзнателно и ефективно да се преборите с него. Причините, поради които жените не се отдават изцяло на сексуалните си желания, са многопластови. Най-често срещаните обаче са няколко. 

„Бързам, нямам време!“

Ежедневието ви е свръхнатоварено. Програмата ви е пълна с ангажименти. И вие пренебрегвате онова приятно чувство в слабините… в името на кариерното си развитие! И още какво? Добре почистената къща, вкусно приготвената вечеря, срещата с родителите ви… И накрая, когато останете насаме последното нещо, което ви се прави, е секс! Лоша работа. Защото именно тове се случва с повече от 70% от двойките. Звучи банално и много просто, но двойките трябва да си „уговарят“ срещи! Защото фразата„Аз те желая“ не идва от самосебе си, особено, когато живеете заедно и утре ще ставате рано.
За да се отдадете на пълно удоволствие, се нуждаете от достатъчно свободно време! Можете да го имате, ако пожелаете. Въпрос на приоритети.

Капанът на тялото

Познавате ли перфектна жена? Не? И аз! „Коремът ми е подут“, или „При осветление той вижда целулита ми.“ Това са често срещани реплики, но честно казано са си чиста глупост! Разбира се, жените могат да се изтезават с часове във фитнес салона или пък да си купуват секси бельо, но най-важното е да приемете тялото си за ваш много добър приятел – да го обичате и да се грижите за него с масажи, да му доставяте удоволствие с по-редовен секс. И не забравяйте: 99% от мъжете са до такава степен в плен на своя оргазъм, че надали ще забележат по-големите ви гърди  или по-стегнатите  ви форми. А  мъжете, които се отнасят към вас като към кон за продан или не са достатъчно възбудени или са от най-лошия „сорт“ – невъзпитани и груби! Зарежете го!

Оргазмът не е джакпот, а преживяване!

Факт – жените, които имат очевидни проблеми с това да свършат, нямат никакъв проблем, когато се самозадоволяват. Само при сексуален акт с интимния партньора не се получава! Не си лягайте в леглото с мисълта, че „до 15 минути трябва да изпитате оргазъм“. Не би помогнало на добрия секс, ако единият партньор се върти около другия като Аладин около вълшебната лампа. Затова в името на мира и спокойствието в двойката 51% от жените симулират „върховия си момент“. По-добрият вариант все пак е да споделите на партньора си, че не винаги е задължително и възможно да постигнете оргазъм. Също така е добре да му покажете какво ви кара да се чувствате наистина добре. Така другият път наистина ще яхнете кометата към небето, вместо да пъшкате наужким:)

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.