Щастливи заедно

Освободете своята женска енергия

Искате да ви обичат, да не сте сама, да ви глезят, да сте желана? Забравете за фразата „Мога и сама“, тя отговаря на мъжката, не на женската енергия. Действайки на принципа, че можете и сама да си заковете пирон, да си сглобите шкафа, да боядисате вратата, да смените крушката, вие давате възможност за изява на мъжката енергия в себе си, а това отблъсква представителите на силния пол. Защото жените, в които преобладава мъжката енергия, са твърде властни и изискващи. В тяхно присъствие мъжете се чувстват малки и слаби, губят силата си, стават зависими. Затова, скъпи дами, позволете на мъжа да се чувства такъв. Иначе ще се чувствате самотни, уморени и дори болни.

Променете съотношението на женска и мъжка енергия. Лесно е. Променете дрехите, които носите – наблегнете на роклите, на ефирните материи, на свежите тонове, на аксесоарите,отделете време за положителни емоции и удоволствия, за медитация. Един приятен масаж, вечеря с приятелки, концерт или изложба ще ви помогнат да се заредите положително.
Мъжете са като огледало, в което ние, жените, можем да се огледаме и да видим какво се случва вътре в нас. Ако сме неуверени в своята неотразимост, те започват да ни сравняват с другите. Ако ни е страх да не ги загубим, те ни изневеряват. Ако сме твърде силни, те демонстрират слабост и безволевост. Получаваме не това, което искаме, а енергията, която излъчваме.
За да получим това, което искаме, трябва да се променим вътрешно – да се освободим от страховете си, обидите, от всичко, което ни пречи да бъдем щастливи. И тогава всичко в отношенията ни с мъжете ще се промени.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.