Щастливи заедно

Освободете своята женска енергия

Искате да ви обичат, да не сте сама, да ви глезят, да сте желана? Забравете за фразата „Мога и сама“, тя отговаря на мъжката, не на женската енергия. Действайки на принципа, че можете и сама да си заковете пирон, да си сглобите шкафа, да боядисате вратата, да смените крушката, вие давате възможност за изява на мъжката енергия в себе си, а това отблъсква представителите на силния пол. Защото жените, в които преобладава мъжката енергия, са твърде властни и изискващи. В тяхно присъствие мъжете се чувстват малки и слаби, губят силата си, стават зависими. Затова, скъпи дами, позволете на мъжа да се чувства такъв. Иначе ще се чувствате самотни, уморени и дори болни.

Променете съотношението на женска и мъжка енергия. Лесно е. Променете дрехите, които носите – наблегнете на роклите, на ефирните материи, на свежите тонове, на аксесоарите,отделете време за положителни емоции и удоволствия, за медитация. Един приятен масаж, вечеря с приятелки, концерт или изложба ще ви помогнат да се заредите положително.
Мъжете са като огледало, в което ние, жените, можем да се огледаме и да видим какво се случва вътре в нас. Ако сме неуверени в своята неотразимост, те започват да ни сравняват с другите. Ако ни е страх да не ги загубим, те ни изневеряват. Ако сме твърде силни, те демонстрират слабост и безволевост. Получаваме не това, което искаме, а енергията, която излъчваме.
За да получим това, което искаме, трябва да се променим вътрешно – да се освободим от страховете си, обидите, от всичко, което ни пречи да бъдем щастливи. И тогава всичко в отношенията ни с мъжете ще се промени.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.