Новини

Тайната на любовните послания

На коя жена не й се иска мъжът срещу нея да разбира смисъла на думите й? Правим невероятни неща, за да обясним по заобиколен начин какво всъщност желаем. А има много по-прост начин да получиш това, което искаш. В действителност мъжете са така устроени, че възприемат всичко казано от теб, но „пропускат” негативните частици в думите. Например, ако ти кажеш „не забравяй да минеш след работа през магазина за бутилка вино”, мъжът до теб чува: „Забрави да минеш…”. В действителност не само мъжкият, но и човешкият мозък като цяло е така устроен, че има подсъзнателната склонност да игнорира отрицателните команди и послания. Ти можеш да използваш това и да отправяш такива послания, които ще доведат до желания от теб резултат.

Използвай позитивни форми на езика
Вместо „Не забравяй да запазиш маса в любимия ми ресторант”, кажи „Моля те, запази маса в любимия ми ресторант”. Ще видиш, че той не само ще запази масата, но и ще те изненада с красиви цветя, макар навън да е минус 10 градуса. И след като се научиш да използваш позитивните думички, идва ред на тайните послания.
Рекламните специалисти често прибягват до тях, когато трябва да те накарат да купиш прах за пране или един наистина подмладяващ крем. Когато някой в магазина ти каже „Не бързайте да купувате, сравнете предлаганото от нас със стоките в другите магазини”, знае, че ти ще купиш веднага. Защото твоето подсъзнание е чуло „Купи сега, няма нужда да сравняваш с другите магазини”!
Постъпи с партньора си така, както рекламните специалисти постъпват с теб.

Кажи това, което искаш той да чуе
И бъде уверена, че ще постъпи така, както искаш ти. Например, ако си готова да се пренесеш при него, усещаш, че той също е готов, но някак си не може да се реши на важната стъпка, отправи своето тайно послание. И използвай неповторимия си чар. Репликата: „И двамата сме доволни от независимостта, с която разполагаме, обичаме да се срещаме и с други хора. По-важното е да можем да разчитаме един на друг за важните неща, отколкото да се притесняваме, че другият спи в чуждо легло!” ще е удар в десятката. Той ще чуе „Ти искаш да се откажеш от срещите с другите, заради мен”. И той наистина ще се откаже.
Вид тайно послание е и завоалираният въпрос. Например, вместо да попиташ „Защо бракът ти се разпадна?”, можеш да кажеш „Не знам нищо за твоя брак.” Така няма да приличаш на следовател в неговите очи и вместо да предизвикаш желание за отбранително поведение, ще събудиш желанието му за споделяне.
Ако се чудиш дали той ще остане при теб през нощта и на закуска, можеш да кажеш „Още не сме говорили какво обичаш да хапваш на закуска”. Скривайки въпросите си в утвърдителни реплики ти не го притискаш да взема решения или да показва отношение. Затова той може да си го позволи да го направи. Ще ти отговори с много по-голямо желание. Ако използваш преки, напористи въпроси, той ще започне да нервничи и да се замисля над всяка своя дума. А ти не искаш това, нали?

Обичаш ли ме още?
Това е един много, ама много погрешен въпрос. И предполага бърз, смутен и невинаги задоволителен отговор. Ако наистина искаш той да ти покаже своите чувства сега, можеш да кажеш : ”През първия месец на нашата връзка ти ме изненада приятно като ми написа нежна любовна бележка”. Или пък „Дани е направил невероятен подарък на Мими за първата им годишнина. Това е много романтично.” Така в съзнанието му ще остане информацията, че някой е направил нещо, което ти харесваш. Очаквай своята валентинка още същата вечер.
И не мисли, че щом има нужда от напомняне, той не те обича. Нищо подобно! Просто смята, че щом вече си неговото момиче, няма нужда постоянно да те завладява.
Мъжете са така устроени. Мислят си, че завладените от тях крепости са им верни поданици и вървят напред към нови. В случая, той знае, че е избрал своята дама на сърцето си, но сега трябва да й осигури замък, хубава каляска и много красиви бижута… Докато се опитва да направи всичко това, принцът ти забравя, че от време на време трябва да ти показва своята любов. Но пък ти можеш да му го припомняш!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.