Лайфстайл

Познайте мъжа по цвета на колата му:)

Характерът и стилът на живот на всеки от нас съответстват на определен цвят. Ето защо ако „боята“ на автомобила не е избрана правилно, човек се чувства некомфортно. Знаем, че мъжете ценят много своите возила, понякога дори повече от жените си. Психолозите твърдят, че по цвета на колата можете да разберете какъв мъж я кара.
Черното е символ на увереност, стабилност, принципност, честолюбие. Този мъж знае какво иска от живота и се стреми към целите си, като понякога е готов да жертва личния живот в името на успеха.
Бялото е източник на енергия. Автомобили в такъв цвят си позволяват щедрите и неподкупни мъже. Те са честни, справедливи, готови дори да се бият за своите принципи.
Синьото е цветът на мира и хармонията. Символ е на вътрешно спокойствие, на интерес към изначалните въпроси, на традиционализъм, елегантност и високо положение в обществото.
Зеленото говори за спокоен и уравновесен човек, който много мисли, преди да предприеме нещо, не преразглежда вече взетите решения и е природно интелигентен.
Бордото се смята за еротичен цвят, пробуждащ инстинктите. Но това е по-скоро в емоционален отколкото във физически аспект. Любителите на този цвят са силни, емоционално стабилни, умеещи да сдържат страстите си.
Оранжевото е символ на физическата пасивност и мисловната активност. Мъжете, които са си взели кола в този цвят, се стремят към новостите, склонни са да фантазират, романтични са.
Жълтото е символ на оптимизма и жизнеутвърждаващата енергия. Мъжът с такава кола е честен, общителен и обича откритите пространства.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.