Новини

С любов към… косата

Georgi PetkovОт дълбока древност женската коса е свързана със сексуалното излъчване и носи определени послания. Днес не е толкова важно дали е къса или дълга, но е изключително важно да е добре поддържана и оформена. Уви, в ежедневието ни е трудно да бъдем герои постоянно. Често прибягваме до шнолата или ластика точно за да прикрием липсата на време за нещо по-специално. Добрата новина е, че компаниите непрекъснато мислят в посока да ни улесняват. И да ни помагат да изглеждаме по-привлекателни, и по-секси… Точно в тази посока е и новината, която ни представя марката Rowenta. Една уникална въртяща се стилизираща четка за коса, с чиято помощ за броени минути можете да се сдобиете със секси къдрици или ретро излъчване.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е най-ефективната при сушене и компактна стилизираща въртяща се четка с горещ въздух на марката. Оптимизираната система за сушене притежава две степени на температурата, за да отговори на спецификите на различния  тип коса и хладка струя за трайно фиксиране на прическата.  Двете посоки на автоматично въртене на четката пресъздават професионалните фризьорски движения, като с въртенето навътре може да се постигне боб ефект, а с въртенето навън – актуална романтична визия от шестдесетте години на миналия век.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е в комплект с две четки с керамично покритие с диаметър 30 мм и 50 мм, които позволяват както оформянето на бретони, по-къси коси, така и постигането на повече обем и красиви естествени вълни на по-дълги коси. В допълнение, йонният генератор елиминира наелектризирането на косата и й придава повече блясък. Минимизираните размери на Rowenta Brush Activ’ я правят удобна и при пътуване, тъй като може да се събере дори в дамска чанта.

Новата въртяща се стилизираща четка Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е главният герой в онлайн видео шоуто „Момичетата и стилистът“. През следващите седмици 3 стилни YouTube влогърки ще преминат през различни предизвикателства, поставени им от топ коафьора Георги Петков. Момичетата ще развихрят своето въображение на различни теми, като за изпълнението на задачите ще трябва да използват Rowenta Brush Activ’ Nano Smart. След като влогърките изпълнят и трите задачи, потребителите, заедно със стилиста ще изберат най-красивата прическа на 2015 г.
С първото онлайн видео шоу „Момичетата и стилистът“ Rowenta и Георги Петков целят да провокират фантазията и креативността на 3 напълно различни по визия влогърки, както и на всички дами и да им покажат как могат да постигнат професионални резултати в домашни условия.

“Всички знаем колко време и усилия отнема на дамите да оформят своите прически. Сега с новата въртяща се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart можете едновременно да сушите и оформяте косата си и то само един уред! Вече може да забравите за кръглата четка и сешоара и да спестите ценно време за себе си“, сподели топ коафьорът Георги Петков, докато демонстрираше колко лесно и удобно се работи с продукта, което може да се следи на неговия официален уебсайт: brushactivshow.rowenta.bg. На сайта ще могат да се видят всички видеа с предизвикателствата и коментарите на Георги Петков, както и предложенията за прически на смелите влогърки.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.