Успешни & Щастливи

Стрес? Забравете за него! Ето как да изглеждате страхотно

Ежедневно сме подложени на стрес от най-различно естество. Но въпреки проблемите, можем и трябва да изглеждаме добре. Ето как можете да го постигнете!

Не се отказвайте от своя стил

Забравете за тенденциите, модните „трябва да“ и приятелките си. Следвайте своя собствен стил. Облечете това, в което ще се чувствате комфортно. Така ще избегнете конфузни ситуации.

Контролирайте тялото си

Когато сме в стрес, тялото ни се изпотява по-често, имайте го предвид. Затова избягвайте дрехите от изкуствени материи, черните ризи също.

Прическата е много важна

начинът, по който изглежда косата ви, оказва невероятно влияние върху настроението ви. дори да нямате време да я измиете рано сутрин, или ползвайте сух шампоан, или я вържете така, че да изглежда супер.

Заложете на естествения грим

Колкото повече грим имате, толкова по-голяма е вероятността лицето да изглежда зле. Затова изберете по-лек грим – спиралата и червилото обаче са задължителни.

Когато става въпрос за визия, по-малко винаги е по-добре

Не прекалявайте. С грима, парфюма, с всичко, което би могло да е в излишък и да изглежда натруфено и евтино. Изберете леки материи, неутрални тонове, свежи визии. И няколко ярки аксесоара.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.