Успешни & Щастливи

Стрес? Забравете за него! Ето как да изглеждате страхотно

Ежедневно сме подложени на стрес от най-различно естество. Но въпреки проблемите, можем и трябва да изглеждаме добре. Ето как можете да го постигнете!

Не се отказвайте от своя стил

Забравете за тенденциите, модните „трябва да“ и приятелките си. Следвайте своя собствен стил. Облечете това, в което ще се чувствате комфортно. Така ще избегнете конфузни ситуации.

Контролирайте тялото си

Когато сме в стрес, тялото ни се изпотява по-често, имайте го предвид. Затова избягвайте дрехите от изкуствени материи, черните ризи също.

Прическата е много важна

начинът, по който изглежда косата ви, оказва невероятно влияние върху настроението ви. дори да нямате време да я измиете рано сутрин, или ползвайте сух шампоан, или я вържете така, че да изглежда супер.

Заложете на естествения грим

Колкото повече грим имате, толкова по-голяма е вероятността лицето да изглежда зле. Затова изберете по-лек грим – спиралата и червилото обаче са задължителни.

Когато става въпрос за визия, по-малко винаги е по-добре

Не прекалявайте. С грима, парфюма, с всичко, което би могло да е в излишък и да изглежда натруфено и евтино. Изберете леки материи, неутрални тонове, свежи визии. И няколко ярки аксесоара.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.