Успешни & Щастливи

Щастието е вътре във вас

Ще започна пак с това – щастието е вътре във вас. В сърцето ви, в душата ви, в очите ви, в цялото ви „Аз”. То не не се придобива.

Може да се научи, но е трудно, а и човек губи страшно много време в търсене на правилната пътечка.

Затова моят съвет е – родители, научете децата си да бъдат щастливи.

Аз срещнах своето щастие на 45. Тогава приключих 16-годишна връзка, от която се роди синът ми. Погледнах се и видях една красива, секси жена, която иска да живее и да бъде щастлива. И започнах отначало.

Срещнах се с моето Аз на четири очи, попитах го какво иска, а после се гмурнах в живота. И не, не ви говоря за десетките срещи с необвързани, разведени и други мъже, нито за новия стил на обличане, за късите рокли, русите кичури в косата.

Говоря ви за блясъка в очите, който нито можех да скрия, нито бях канила да се появи. Но той се появи от само себе си в момента, в който аз прегърнах себе си и започнах да живея своя живот. Не живота на шефа ми, майка ми, на приятеля ми или на сина ми.  А моят собствен живот. Животът, който всеки един от нас заслужава.

А сега ще започнала от начало. От първите стъпки. За да стигна до щастливия финал. Ще ви споделя своето пътешествие към щастието. Не е нито трудно, нито кой знае специално. Но съм убедена, че всеки трябва да го извърви, за да може да посреща деня с усмивка, а вечер, когато заспива, сърцето му да е изпълнено с благодарност за всичко, което му се е случило.

От днес всеки ден ще споделям с вас по една стъпка от моя път към щастието. Не очаквам нищо. Но ще се радвам да споделите с мен своя опит, своите мисли, дори ако щете просто настроението, което изпитвате, когато четете…

Усмихнат ден!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.