Успешни & Щастливи

Ето за какво никога не трябва да молите Вселената

Всеки от нас има своите съкровени желания. Когато мечтаем за нещо, ние често си го пожелаваме. От Бог, Вселената, природата… Има неща обаче, за които никога не трябва да молим…

Да навредим на някого

Не е важно на кого или защо. Дори това да е някой наистина лош човек, който ви е причинил гадни неща, не му пожелавайте лошото… Защото в живота всичко е съдба, карма. Вселената ни следи и прекрасно знае на кого, как и кога да изпрати изпитания – за да запази баланса. Ако искате от Вселената да изпрати изпитание на някого, тя ще отчете вашето поведение, вашето отношение, а лошото поведение, деструктивното поведение винаги се наказва. И така само ще навредите на себе си.

Да лишим някого от късмет и щастие

Ситуацията е почти същата като с предишното „желание“. Вселената сама решава кого и кога да благослови, да надари с късмет и щастие. Подобна молба е в разрез със законите на света и може да ви навреди. Молбата ви няма да бъде удовлетворена, но ще се случи нещо – непредсказуемо, независещо от вас, в момент, когато се молим някой да бъде лишен от късмет. Мнозина често решават, че молбите им са били чути. Но това е просто съвпадение.

Да станем по-добри от другите

Помолете Вселената да бъдете по-добри от самите себе си, формулирайте желанията си точно и конкретно. Можете да помолите да бъдете по-издръжливи, по-умни, по-силни психически. Но никога не казвайте: „Дай ми повече сили, отколкото на останалите“.

Висшите сили не подкрепят конкуренцията. Вселената се вслушва в молбите на тези, които искат искрено да бъдат по-добрата своя версия.

За спасяването от изпитания

Всеки от нас има своята карма и прави своите грешки. В този или в мина животи. Но да молите Вселената да ви избави от изпитания е все едно да я молите да ви прости греховете или лошите постъпки. С кармата нещата не се случват така. Ако сте направили нещо лошо, ще заслужите прошка, ако направите нещо добро, светло. Няма да получите опрощение. Опрощението се заслужава чрез нови изпитания. Няма как да излъжете Вселената и нейните неписани правила за кармата. Освен това вселената никога не ни изпраща изпитания, с които не можем да се справим.

Да имаме по-малко работа

Много хора мечтаят да работят по-малко, но да получават повече. Когато молите обаче Вселената да работите по-малко, тя го приема буквално. И или ще ви уволнят, или няма да имате нови клиенти… Формулирайте правилно желанията си. Точно. Висшите сили приемат всичко буквално.

За слава

Обикновено тези, които молят за слава, я получават, но не по начина, по който са си я представяли. Обикновено тази слава оставя тъмна сянка върху живота и репутацията. по-добре помолете за повишение и за успех в работата. Славата сама ще дойде.

И не забравяйте. Живейте според законите на Вселената. Молете се само за добри неща. Колкото по-конкретно е всяко ваше желание, толкова по-вероятно е то да се сбъдне.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.