Щастливи заедно

Тайната на дългата връзка: оставете мъжа на мира

След 14-годишна връзка мога да ви кажа със сигурност, че тайната е само една и тя да оставите мъжа до вас на спокойствие.

Не го карайте да ви помага с домакинството. Вие си вършете делата, ако той реши да се присъедини, ще го направи. И най-важното – не правете резки движения, не издавайте високи звуци, не се суетете, не викайте, ни изпадайте в истерия. Мъжете не обичат това.

Искате да разберете дали ви обича? Оставете го на мира. Ако след година-две той все още е в кухнята ви, на дивана ви, пред телевизора, значи изпитва известна привързаност към вас.

Как да разберете дали и кога е готов да има деца? Оставете го на мира. Той ще бъде готов да има деца, когато види детето си. Но в никакъв случай не го тормозете по темата.

Искате да имате общи приятели и познати? Заведете приятели у дома и ги наречете общи. Избавете се от тези, които той не харесва и той ще бъде готов да ви сътрудничи за останалите.

Какво да правите, ако той не иска да има нищо общо с вас в интимен план? Мъжете не се променят, значи проблемът е във вас – хормонален, психически… Запазете топлите си чувства за няколко месеца, а едновременно с това направете нужните изследвания. Ако сте напълно здрави, а чувствата не се връщат, сменете мъжа. Оставете бившия на мира.

Как да се радвате на живота заедно дълги години? Оставете го на мира. Така и той ще ви остави. И в един момент ще разберете, че имате общи теми за разговор, че харесвате общи филми, постановки, книги. А когато имате общи интереси, ще имате и дълги години пред себе си, които да прекарате заедно.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. Маргарита Вангелова казва:

    По-голяма глупост не бях чела! Времето си лети безпощадно и ако се оставяме на мира, няма да ни стигне цял живот да се опознаем. Това са съвети за мижитурки и архаични разсъждения. Наистина, има чоменти в които е нужно да се оставяме на мира, но не и това да е нашият модел на поведение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.