Новини

Не сега, не с този човек…

Ако нещо не се случва в живота ни, значи не му е писано да се случи. Чували ли сте тези думи? Първоначално се противопоставях на идеята, че нещата не зависят от нас, но е така. Вселената знае кога и как е най-добре да се случва живота ни.

Т.е. ако нещо не се случва, значи не му е времето. Поне не сега, не с този човек. Или не с тази работа. Не при тези обстоятелства.

Дайте шанс на Вселената да се завърти и да изсипе щастието в краката ви. Може в момента да се чувствате нещастни, да ви боли. Но трябва да бъдете сигурни – така е по-добре. Бъдете благодарни на съдбата, че ви е спестила много по-големи страдания и по-голяма болка, ако това, което сте искали, беше се случило така, както сте го искали.

Не са ви взели на работа след поредното интервю. Но после ще се радвате, чувайки, че шефът на въпросната компания сменя своите подчинени на всеки шест месеца…

Чувствали сте се кофти, когато мъж е проявявал интерес, писал ви е, чували сте се, но никога не ви е поканил на среща. После ще се почувствате прекрасно, когато разберете, че той всъщност има връзка от 5 години и живее с приятелката си…

Не се блъскайте в затворената врата. Изчакайте да се отвори друга. Ако не се получава, отстъпете крачка или две назад. Оставете нещата да се поуспокоят, да отлежат. Ще дойде време, когато вратата ще се отвори. Може да не се отвори тази, пред която сте стояли, а съвсем друга – но прекрачвайки прага й, да бъдете много по-щастливи и здрави.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.